Espersen

Espersen

Ideen med det nye website er at vise en dynamisk og levende virksomhed, der drives efter bæredygtige principper med fokus på social ansvarlighed. Sitet udtrykker en virksomhed med traditioner, værdier og som en international markedsleder.

Visuel og "tone-of-voice" kommunikation

Det er desuden vigtigt for Espersen.com, at websitet er udviklet på den nyeste teknologi med et visuelt design og et konsekvent valg af billeder med gennemført "tone-of-voice" kommunikation. Websitet henvender sig til såvel eksisterende som kommende medarbejdere og mangeårige samarbejdspartnere. Websitet skal samtidig hjælpe med til at tiltrække nye kunder og medarbejdere på verdensplan.

Rahbek.dk bliver en integreret del af Espersen.com websitet

Med købet af Rahbek Fisk opstår der yderligere et behov for at få en online platform, der kan håndtere flere websites med forskellige visuelle identiteter, formål, sproghåndtering og således skabe et solidt fundament for en eventuel global skalering af webløsningen. Derudover giver det indbyggede Email Marketing værktøj mulighed for en effektiv online kommunikation. Læs mere på websitet Rahbek.dk.

Mobilvenligt webdesign og Dynamicweb All-in-One

Begge sites er udviklet i samme webløsning i responsive design, baseret på Dynamicweb All-in-One Online Business Platform.

 

Espersen

Det var en strategisk beslutning at vælge Dynamicweb All-in-one Platform til vores nye koncern website ikke kun med øje for en skalérbar og fremtidssikret løsning med et spændende roadmap, men også grundet krav om bl.a. flere sites med forskellige målgrupper og sprog, integreret online marketing, høj brugervenlighed for CMS for redaktører og rettighedsstyring med workflow for decentralisering af opdatering på globalt plan.

Med site licens i Dynamicweb kan vi samle flere websites i samme CMS med egne designs, der anvender alle moduler på tværs af webløsningen. Det giver mange fordele såsom adfærdsstatistik, opsamling af emailadresser i én database med mulighed for at kommunikere målrettet og personligt.

A. Espersen A/S