ferm LIVING

ferm LIVING

ferm LIVING har en webshop integreret med Microsoft Dynamics NAV. Webshoppen henvender sig til B2C markedet og har et stort, internationalt netværk af forhandlere. Det er en forretningskritisk løsning, der skal sikre, at deres kunder har adgang til produkterne døgnet rundt, verden over. Webshoppen tilbyder kunderne tæt på 1000 varenumre.

Flere valutaer og sprog

Webshoppen håndterer forsendelse og fragt til alle lande og viser valuta i DKK, EUR og SEK. Webshoppen er oversat til dansk, engelsk og tysk.

Ønskeliste og rabatkoder

Kunderne kan tilføje varerne til deres ønskeliste, og vælge at tilføje dem til indkøbskurven på et senere tidspunkt. De kan også vælge at sende ønskelisten til en anden. Webshoppen håndterer også indløsning af rabatkoder til stor glæde for kunderne.

Sociale medier for øget konvertering og awareness

Kunderne kan dele produkterne på diverse sociale medier, og ferm LIVING opnår derved en øget trafik til sitet, der i sidste ende konverterer markant. At kunderne kan dele og like produkterne på de sociale medier giver også masser af awareness omkring ferm LIVING og deres produkter via den virale effekt.

Teknikken bag

ferm LIVING webshop er udviklet på Dynamicweb Platform. For at imødekomme brugernes behov og øge brugeroplevelsen på tværs af forskellige platforme, desktop og mobile enheder er løsningen opbygget i responsive design.