Forlaget KSI

Forlaget KSI

Forlaget KSI har fået en opgraderet webløsning, der håndterer 6 sites i samme løsning 

Forlaget KSI er en uddannelsesportal med mange tusinde besøgende og udstillere. De har specialiseret sig i formidling af information om uddannelse. I mere end 20 år har de samarbejdet med landets største uddannelsesinstitutioner og virksomheder.

Arrangør af uddannelsesmesserne Uddannelse Uden Grænser

'Uddannelse Uden Grænser' afholdes hvert år i januar-februar i København, Århus, Aalborg, Herning og Odense – med et samlet besøgstal fra ungdomsuddannelserne på over 55.000 studie- og karrieresøgende unge.

Arrangør af efterskolemesserne JUMP

JUMP er en nystartet messe om efterskoler, high School og sprogrejser, som henvender sig til afgansklasserne i grundskolen, hvor man kan finde inspiration og svar på mange af de spørgsmål, der opstår undervejs. Under motto'et "Ta' springet – uddan dig sjovere!" vil alle besøgende opleve mulighederne i deres nærområde.

Arrangør af uddannelsesmesserne Ud i Fremtiden

Messerne 'Ud i Fremtiden' handler om mulighederne for STU og andre tilbud til unge med særlige behov, og er en unik mulighed for de unge, deres forældre, vejledere og sagsbehandlere for at møde de steder der har tilbudene inden for specialområdet.

Uddannelsesmagasinet for unge med særlige behov 

Uddannelses- og jobmuligheder for unge med særlige behov. Magasinet henvender sig til de unge, deres forældre, undervisere og vejledere. Der orienteres om ungdomsuddannelser (bl.a. STU og EGU), støttemuligheder, fremtidsperspektiver o.m.a. Avisen er uafhængig – men berører også lovstof og politikken på området.

Derudover udgiver Forlaget KSI en række publikationer, der griber hele uddannelses- og karriereområdet med artikler og historier, i magasiner og bøger, så de unge kan spejle sig og blive nemmere afklaret.

Visuelt og responsivt design

Designet til Portalen er udviklet i samarbejde med KSI, det var vigtigt at de enkelte sites fik en rød tråd med eget logo og farvepalette. Løsningen er udviklet i responsivt design og er baseret på Dynamicweb All-in-One Online Business Platform.