Rahbek

Rahbek

For at styrke brandet Rahbek, blev der udarbejdet en forbrugeranalyse i Danmark, der har givet ny indsigt i forbrugernes ønsker og adfærd. Dette har medført en opdeling af sortimentet i to nye koncepter: En Fiskespecialitet og De Lette Fisk.

En af de største forskelle fra det tidligere website er, at Rahbek.dk nu udelukkende er et forbruger brand site med produktinformation, lækre opskrifter og spændende konkurrencer.

Besøgende på Rahbek.dk får inspiration til fiskeretter med De Lette Fisk og de ekstra lækre Fiskespecialiteter.

Rahbek.dk bliver en integreret del af Espersen.com websitet

Da A. Espersen A/S køber Rahbek Fisk opstår der yderligere et behov for at få en online platform, der kan håndtere flere websites med forskellige visuelle identiteter, formål, sproghåndtering og således skabe et solidt fundament for en eventuel global skalering af webløsningen. Derudover giver det indbyggede Email Marketing værktøj mulighed for en effektiv online kommunikation. Læs mere om Rahbek på websitet Rahbek.dk.

Visuel og "tone-of-voice" kommunikation

Det er desuden vigtigt for A. Espersen A/S, at løsningerne er udviklet på den nyeste teknologi med et visuelt design og et konsekvent valg af billeder med gennemført "tone-of-voice" kommunikation.

Mobilvenligt webdesign og Dynamicweb All-in-One

Begge sites er udviklet i samme webløsning i responsive design, baseret på Dynamicweb All-in-One Online Business Platform.

 

Rahbek

Det var en strategisk beslutning at vælge Dynamicweb All-in-one Platform til vores nye koncern website ikke kun med øje for en skalérbar og fremtidssikret løsning med et spændende roadmap, men også grundet krav om bl.a. flere sites med forskellige målgrupper og sprog, integreret online marketing, høj brugervenlighed for CMS for redaktører og rettighedsstyring med workflow for decentralisering af opdatering på globalt plan.

Med site licens i Dynamicweb kan vi samle flere websites i samme CMS med egne designs, der anvender alle moduler på tværs af webløsningen. Det giver mange fordele såsom adfærdsstatistik, opsamling af emailadresser i én database med mulighed for at kommunikere målrettet og personligt.

A. Espersen A/S