Byens Netværk ny kunde

Byens Netværk ny kunde

03-11-2014

Vi er stolte af at kunne byde Byens Netværk velkommen som ny kunde hos os.

Byens Netværk er med til at præge udviklingen af byggebranchen og Københavns by. De skaber mulighed for den dialog, der er væsentlig for inspiration og forståelse af problemstillinger, hvad enten man er arkitekt, advokat, kunstner eller håndværker.

Byens Netværk stiller faciliteterne til rådighed i form af netværksarrangementer, debatarrangementer, studieture og en levende hjemmeside med reportager fra arrangementerne. 

Derudover har Byens Netværk stort fokus på de sociale medier: Facebook og LinkedIn.

Lidt om det nye webprojekt

Vi har et nyt og meget spændende projekt foran os med redesign og ny informationsarkitektur. Løsningen opdateres til nyeste version og udvikles i den nyeste teknologi på Dynamicweb All-in-One Online Business Platform. 

Sitet bliver udviklet i responsivt design med anvendelse af Email Marketing i Dynamicweb for at arbejde mere målrettet med relationerne til kunderne ved en personaliseret dialog markedsføring.

Selve løsningen skal være et samlingspunkt for medlemmerne af Byens Netværk og netværksgrupperne med nyheder, arrangementer, studieture, fotoreportager, profilering af månedens virksomhed og meget meget mere.

Derudover vil Lead genererings funktionen i Online Marketing Center skabe endnu flere medlemmer ved systematisk bearbejdning af data.

 

Byens Netværk ny kunde