Smartpage vinder titlen Årets Danske Dynamicweb Partner 2015

Smartpage vinder titlen Årets Danske Dynamicweb Partner 2015

20-05-2016

Hvert år kårer Dynamicweb årets bedste B2C, B2B og Corporate / Marketing løsning på den årlige Dynamicweb Tech Conference, hvor vi var nomineret i kategorien: Bedste B2B løsning med webshoppen til GASA GROUP.

Samtidig kåres bedste danske og udenlandske Dynamicweb-partner, der gives til partnere, som i løbet af året har udmærket sig med succesfulde projekter, der udnytter det store potentiale i Dynamicwebs All-in-One platformn.

Den danske vinder blev Smartpage:

Årets Danske Dynamicweb Partner 2015

Anders Ebdrup, CEO udtaler: "Det har været et strategisk valg at satse målrettet på at levere integrerede og forretningskritiske løsninger for vores kunder af højeste kvalitet på en platform, der er et af de stærkeste på markedet, da den forener både CMS, eCommerce og Online Marketing i én og samme platform med et integrationsværktøj til markedets mest udbredte ERP-systemer.

Vi har eksisteret siden 2012, og vores rejse er gået fra at være en personligt ejet virksomhed det første år til at etablere os som et aktieselskab, hvor vi de seneste 3 år er blevet 10 ansatte. Ansatte som vi prioriterer at certificere i Dynamicweb platformen løbende. Certificeringer er nemlig med til at placere os i øverste partner kategori "Premium Solution Partner", der har værdi for vores kunder.

Det har været en utrolig spændende udvikling, benhårdt arbejde og målrettet fokus på at bygge langvarige relationer, så det er helt fantastisk at modtage den anerkendelse, vi har fået med den her kåring."

Aftenen blev naturligvis fejret i bedste stil sammen med de øvrige partnere og Dynamicweb.

Smartpage - Årets Dynamicweb partner 2015

Best-in-class performance test for en Dynamicweb integreret løsning

Til Dynamicweb Tech Conference blev en af vores andre integrerede eCommerce løsninger - Buch Copenhagen - fremhævet på et af de tekniske indslag under selve konferencen for sin best-in-class performance test for en Dynamicweb integreret løsning.

Løsningen til Buch Copenhagen kan du læse mere om her.

 

Smartpage vinder titlen Årets Danske Dynamicweb Partner 2015

Smartpage har formået at levere et støt stigende antal succesfulde projekter, som bygger på et højt kommercielt og teknisk niveau, som tilsammen positionerer Dynamicweb forrest i markedet.

Dynamicweb Software A/S