Teamet

KVALITET OG KOMPETENCE

SMARTPAGE er et webbureau, der sætter forretning først. Vi brænder for at koble forretning og it, fordi vi på den måde kan give dine kunder bedre brugeroplevelser og dig en bedre bundlinje.

Vi tror på kvalitet og kompetence. Kvalitet i vores produkter, løsninger og arbejde. Og derfor også kvalitet og kompetence hos alle i vores team. Derfor har det heller aldrig handlet om, hvor mange vi er. Men udelukkende om, hvem vi er. Så selvom vi efterhånden har nået en størrelse, der gør os i stand til at håndtere alle typer og størrelser af projekter og kunder, vil du aldrig opleve os fokusere på medarbejderantal. Kun på kvalitet og kompetence.

Så – udover at vi stræber efter konsekvent at fastholde fokus på effektivitet, værdi og vækst for vores kunder – behøver du ikke nødvendigvis vide mere om os end, at

VI VIL

Vi vil se tingene lykkes. Vi vil vise, hvor og hvordan du hurtigst og bedst kan styrke din indsats på nettet med værktøjer, der synliggør dine målsætninger, stiller skarpt på formidling af dine budskaber til kunderne – og skaber de ønskede resultater for din virksomhed. Vi vil konsekvent påtage os at varetage dine interesser frem for vores egne og sætter derfor hverken teknik eller innovation i højsædet, men derimod dig og din forretning. Vi vil din succes.

VI KAN

Vi kan gøre tingene bedre og hurtigere. Vores mangeårige erfaring har givet os en enorm videnbase og projekt- og forretningsforståelse, som vi dagligt sætter i spil til fordel for vores kunder. Vi kan vores kram, fordi vi anser det for fundamentalt, at vi i vores team har alle de rette kvalifikationer, der skal til for at bistå dig med råd og vejledning under din samlede udviklingsproces. Vi kan hjælpe dig.