Ydelser

FORRETNINGSFORSTÅELSE OG NYTÆNKNING

Hos SMARTPAGE stiller vi dig ikke bare spørgsmålene. Vi hjælper dig også med at finde svarene. Vi lytter til din forretningsstrategi og dine målsætninger, og vi sætter alt ind på at lære dine kunder, ressourcer og processer at kende til bunds.

Vi bruger vores akkumulerede viden og indsigt på hjælpe dig til at videreudvikle, styrke og yderligere professionalisere din virksomhed ved hjælp af webløsninger, der på alle måder integrerer og skaber sammenhæng mellem marketing, kommunikation og design – og samtidig forankrer dine arbejdsprocesser i en lettere hverdag.

VI HJÆLPER DIG TIL BEDRE RESULTATER

SMARTPAGE er et dedikeret webbureau, der fokuserer på dine kunder og deres oplevelse. På performance, konvertering og fuld integration til alle dele af din forretning.

Vi har specialiseret os i integration og relationsmarketing, og derfor handler det for os om at udvikle innovative og anderledes webløsninger, der har som mål at udfordre dig og dine kunder til at skabe stadigt bedre resultater.

Vi udvikler webløsninger baseret på Dynamicweb All-in-One Business Platform, og har mange års erfaring i at lave integrationer til fx Dynamics NAV, Dynamics AX, e-conomic og Perfion.

Fordi vi har bygget vores forretning på at forstå din, leverer vi gennemtænkte og teknisk velfunderede løsninger ud fra en forretningsforståelse og fremgangsmåde, der sikrer, at du får præcis den vejledning, du har brug for – og præcis den webløsning, din virksomhed har manglet.

VI TØR TÆNKE ANDERLEDES

Hos SMARTPAGE er vi ikke sat i verden for udelukkende at hjælpe dig med at blive mere synlig på nettet. Vores mål er at konvertere synligheden til flere henvendelser.

Mange webdesignere vælger at tage udgangspunkt i din virksomheds kompetencer og ønsker til hvilken information, du gerne vil formidle til dine kunder. Vi vender dette scenario på hovedet og tager i stedet udgangspunkt i dit websites potentielle besøgende og kunder. Dermed bliver design og udvikling inspireret af deres ønsker og behov, som så afstemmes med din virksomheds kompetencer.

Denne anderledes tilgang sikrer dig:

  • at du får flere besøgende på dit site
  • at de besøgende bliver længere på sitet
  • at de udfører flest mulige / alle ønskede handlinger – f.eks. i form af kontakt eller køb.