Ecommerce

Ecommerce

ØGET SALG OG SERVICE

En webshop når ud til en stor kundekreds med brug af kun få ressourcer. Derfor handler en webshop heller ikke kun om trafik. Men om at konvertere besøgende på nettet til reelle kunder i butikken.

Hos SMARTPAGE er vi eksperter i at sikre, at dine besøgende forbliver interesserede i nye produkter og i overordnet kontakt med din virksomhed – bl.a. fordi vi forstår løbende at fastholde dem med emailkampagner. Samtidig ved vi, hvordan vi gør det attraktivt for de besøgende, der har varer liggende i indkøbskurven, også at afslutte deres køb hos dig.

DU NÅR LÆNGERE MED EN LØSNING FRA SMARTPAGE

Fordi vi hos SMARTPAGE besidder mange års erfaring inden for ehandel i både B2B og B2C virksomheder, fungerer vi ofte som både rådgivere og udviklere af driftssikre webshops, der har fokus på både brugervenlighed og performance.

Vi ved, hvordan vi – efter en analyse af både din virksomhed og væsentligste målgruppe(r) – designer en webshop, hvor flest mulige besøg afsluttes med køb. Vi ved, hvordan webshoppens opbygning søger for, at din virksomhed bliver højt placeret på søgemaskinerne – til fremme af endnu flere besøgende og endnu mere salg. Og vi ved, hvordan vi laver et design, der fanger dine besøgende ved første øjekast og samtidig er så fleksibelt, at din webshop sagtens kan udvides i takt med en forøgelse i dit varesortiment, betalingsmuligheder el.lign.

ØVRIGE FORDELE MED SMARTPAGE

Andre fordele ved en løsning fra netop os er:

  • Vores fokus på søgemaskinerne tæt på garanterer din virksomhed en øget omsætning, fordi vores forståelse for, hvordan vi omdanner besøgende til kunder skyldes indgående kendskab til den såkaldte ’konverteringsrate’ og til fastholdelse af din eksisterende kundebase
  • Vi udfører adskillige tests af brugervenligheden på vores webshops, fordi vi ser det som en vigtig faktor ikke at udelukke potentielle kunder pg.a. manglende viden om, hvad de vil have
  • Som noget unikt kan vores webshops udvides og udvikles efter behov. Du behøver derfor ikke at starte med den dyre løsning, men kan koble flere moduler og mere funktionalitet på, efterhånden som din webshop får succes.