Integration

Integration

NEMT VEDLIGEHOLD OG ØGET EFFEKTIVITET

En integreret ecommerce løsning gør det nemt for dig at vedligeholde dine data og dermed øge din effektivitet.

Hos SMARTPAGE er integration blandt vores største styrker. Vi ved, det ikke kun er vigtigt, at dine kunder får en god oplevelse på din webshop. Den skal også være nem for dig at vedligeholde. Vi brænder for komplekse, integrerede løsninger, hvor udveksling af varer, kunder, priser og ordrer er implementeret til at fungere fuldautomatisk.

DU NÅR LÆNGERE MED EN LØSNING FRA SMARTPAGE

Vores webshops virker, fordi de bygger på fakta og ikke mavefornemmelser. Vi kalder det ’to act on fact’.

Vi ved, hvad der skal til for at finde ud af, præcist hvem dine kunder er, hvad de leder efter, og hvad der får dem til at foretage deres køb. Vi ved, hvordan vi med stor succes, et unikt design og skræddersyede funktioner tilpasser vores webshops til præcist dine og dine kunders behov. Og vi ved, hvordan vi gør det med fuld integration til dit ERP-system fra f.eks. e-conomic og specielt Microsoft, herunder Microsoft Dynamics Ax (Axapta), Microsoft Dynamics Nav (Navision), Microsoft Dynamics Xal og Microsoft Dynamics C5.

ØVRIGE FORDELE MED SMARTPAGE

Andre fordele ved en løsning fra netop os er:

  • Vi forstår, at integrerede løsninger kan give udfordringer i forhold til svartider og performance, og derfor sørger vi konsekvent for tæt sparring i forbindelse med implementering af denne type projekter
  • Vi er eksperter inden for Dynamicweb, der – udover at være Nordens mest udbredte CMS platform – er perfekt til mindre og mellemstore ecommerce løsninger gr. et meget brugervenligt og skalérbart system, der tillader dig at starte i det små
  • Vores indgående kendskab til Dynamicweb sikrer også en let integration til tredjeparts produkter
  • Vi har integreret til PIM systemet Perfion og ved, hvor vigtigt det er, at du har styr på dine produktdata i forhold til konkurrencekraft og markedsandele.

Dynamicweb Integration Framework

Med Dynamicweb sikrer I en let integration til tredjeparts produkter grundet et stærkt og fleksibelt Integration Framework. Integrationen kan håndteres på mange forskellige måder, og afhænger af behovene. Integrationen kan foretages via live opdatering, manuel opdatering eller ved opsætning af automatisk kørsler. Man kan fx importere data via separate filer, xml, databaser, webservices osv.