Responsive

Responsive

MOBILT WEBSITE VS. RESPONSIVE DESIGN

Tidligere års trend har været at udvikle mobile websites til små skærme og med sparsom internethastighed. Rent praktisk lavede man to næsten identiske websites: Et til almindelige computere og et til alle mobile enheder.

Faktum er, at 83 pct. af de 100 største detailvirksomheder i dag tilbyder adgang til deres website enten via apps til iPhone/ Android eller et mobilt optimeret site. Faktum er også, at de forskellige tilgange til at gøre et website mobilt, ofte ender med, at virksomheder laver et separat site, hvilket stiller store krav gr. dobbelt vedligehold og søgeoptimering af to sites i stedet for et.

DU NÅR LÆNGERE MED EN LØSNING FRA SMARTPAGE

Hos SMARTPAGE er vi klar over, hvor ekstremt populære apps til iPhone og Android er. Men vi ved også, at det giver problemer i forhold til, hvilken platform der skal satses på, og at det kan blive en økonomisk dyr løsning, fordi nogle vælger at lave en app til begge platforme.

Vi giver din virksomhed en fordel, fordi vi anvender htm15, der kommer meget tæt på at give de samme muligheder som en app. En htm-baseret løsning giver mulighed for at lagre store datamængder direkte på enhederne, så de kan fungere uden internetforbindelse. Samtidig får du mulighed for at søgeoptimere din løsning, så du kan trække besøgende ind på dit site og/ eller din webshop.

ØVRIGE FORDELE MED SMARTPAGE

Andre fordele ved en løsning fra netop os er:

  • Vi arbejder primært med responsive design, hvor indholdet tilpasser sig den aktuelle skærmopløsning, så dit website bliver brugbart på såvel desktops som mobile enheder. I praksis udvikler vi én løsning, der virker på tværs af platforme, enheder og skærmstørrelser.
  • Vi gennemtænker nøje hvilke elementer og informationer, der altid skal vises, for at dit website giver mening, og hvilke elementer der kan undværes, når skærmstørrelser er lille og internethastigheden lav.
  • Vi har styr på de mange muligheder, der eksisterer for at give den mest optimale brugeroplevelse og ved, hvordan vi skal rådgive dig til at vælge de helt rigtige for din virksomhed.