Websites

Websites

STØRRE SYNLIGHED OG BEDRE POSITIONERING

Et website sikrer dig større synlighed. Det rigtige website sikrer dig flere henvendelser og en bedre positionering.

Hos SMARTPAGE vil vi meget gerne sikre dig den helt rigtige webløsning. Derfor tager vi udgangspunkt i din virksomhed på en indledende workshop, hvor vi analyserer os frem til det væsentligste input til websitet, herunder målgruppe(r) og de relevante informationer, de ønsker at læse om din virksomhed og dens ydelser.

DU NÅR LÆNGERE MED EN LØSNING FRA SMARTPAGE

Dit website er en af din virksomheds vigtigste kontaktflader til verden, og derfor har vi særligt fokus på at give det et professionelt grafisk udseende, der sikrer dig flere henvendelser og øget kundetilfredshed for færre omkostninger.

Vi udarbejder et website, der kan vokse i takt med din virksomhed. Dermed undgår du store omkostninger, når du ønsker at få tilføjet flere sider eller f.eks. tilknytte en webshop til din eksisterende løsning.

ØVRIGE FORDELE MED SMARTPAGE

Andre fordele ved en løsning fra netop os er:

  • Vi bistår dig under hele processen – fra idé til efterfølgende markedsføring. Dette giver dig et website med en skarp og gennemtænkt profil, hvor kunderne får et både positivt og professionelt indtryk af din virksomhed fra dag ét
  • Vi udvikler vores websites i moduler, fordi det fremmer en evt. senere udvidelse med flere undersider, nyt design, nye forretningsområder mv. Det sikrer ikke alene et website, der kan vokse i takt med din virksomhed, men også at du forbliver på forkant med teknologien
  • Som noget unikt er vores sites ikke alene tilgængelige på mobile platforme, men har også søgemaskinevenlige stier.

Kort sagt er et website fra SMARTPAGE med til at øge din konkurrencekraft som følge af bedre kundeservice, færre omkostninger og flere henvendelser. Eller sagt på en anden måde: Vi tager os af dit website, så du udelukkende behøver koncentrere dig om din kerneforretning.