Få et tilskud på op til 250.000 kr.

Har I digitale ambitioner, men brug for hjælp til at gøre dem til virkelighed? Så er det nu I skal rykke. SMV:Digital giver nemlig en økonomisk håndsrækning til virksomheder der vil digitaliseres.

Kickstart jeres digitalisering og få del i eksporten

Som en del af regeringens 'Projekt genstart af dansk eksport' er SMV:Digital blevet tildelt en pulje på 35 millioner kroner til projekter der skal fremme danske SMV'ers eksport og digitalisering.

Du har derfor lige nu mulighed for at søge om et tilskud på 250.000 kr., 100.000 kr. eller 25.000 kr. til et digitalt eksportprojekt. Hvis virksomheden investerer i en abonnementsbaseret løsning støttes udgiften i op til 2 år. 
Læs her hvad du bl.a. kan bruge pengene på. 

Men du skal være hurtig, for der er rift om pengene, som uddeles efter først-til-mølle-princippet! 

Sådan kommer du forrest i køen!

Du kan allerede nu downloade og udfylde en skabelon for ansøgningsskemaet, så du er forberedt og klar når der åbnes for ansøgninger d. 4. november kl. 9:00. 

› Download skabelon for ansøgningsskema til 25.000 kr.-voucheren 

› Download skabelon for ansøgningsskema til 100.000 kr.-voucheren

› Download skabelon for ansøgningsskema til 250.000 kr.-voucheren
 

Læs mere og ansøg på smvdigital.dk eller lad os hjælpe dig. 

Skal vi hjælpe dig med at få del i puljen?

Hos Smartpage er vi godkendt til at gennemføre SMV:Digital-projekter og vi hjælper dig gerne med alt fra at definere et projekt, der skaber værdi for dig og din forretning, til at skrive selve ansøgningen.

Tag fat i en af vores SMV:Digital Rådgivere - Mikkel Ulstrup og Anders Ebdrup - eller lad os kontakte dig, til en uforpligtende snak om jeres digitale ambitioner.

Du er også velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har spørgsmål til SMV:Digital og den nye tilskuds-pulje.

Vi glæder os til at følge jeres digitale ambitioner til dørs. 

Lad os hjælpe dig

 
 

Anders Ebdrup er SMV-Digital rådgiver

Anders Ebdrup
CEO/Solution Architect
SMV:Digital Rådgiver
Mail: ae@smartpage.dk
Telefon: (+45) 24 94 88 47

Mikkel Ulstrup er SMV:Digital Rådgiver

Mikkel Ulstrup
Partner - CTO/Digital Forretnings Konsulent
SMV:Digital Rådgiver
Mail: mu@smartpage.dk
Telefon: (+45) 50 90 14 96

Hvad kan jeg søge til?

Tilskuddet på de 250.000 kr., 100.000 kr. eller 25.000 kr. er for dig, der har ambitioner om digital eksport, men har brug for en privat rådgiver til at komme i gang med eller gennemføre projektet.  

Målgruppen for puljen er således eksporterende SMV'er eller SMV'er, som forventer at kunne eksportere, som en direkte effekt af deres digitale projekt. 

Du kan bl.a. søge tilskud til: 

  • Rådgivning og teknisk hjælp til opstart, udvikling og integration af digitalt salg til nye markeder
  • Rådgivning og indkøb af software
  • Rådgivning i forbindelse med implementering af nye e-handlesløsninger

Det kan pengene f.eks. bruges på:


Etablering og opstart af e-handel
Puljen fokuserer direkte på etablering af e-handels-løsninger og kan bl.a. bruges til etablering af en B2B webshop, der fokuserer på digitalisering af salg til eksisterende kunder eller en B2C webshop til nye markeder. Vi har den nødvendige viden og erfaring, der sikrer at du kommer godt fra start og inden længe er i mål med dine digitale drømme.

Få styr på dine data med et PIM-system
Få en god start på eksport-eventyret ved at starte med, at få styr på dine produktdata. Alt skal oversættes til et eller flere sprog og specifikationer, certifikater og beskrivelser skal tilpasses kravene på de(t) nye marked(er). Med et PIM-system kan du hurtigt og enkelt oversætte og berige dine produktdata. Derfor er det relevant at søge midler til implementering af et PIM-system.

Plan for impkementering af e-handel
Du kan også bruge puljen til en foranalyse, hvor vi hjælper jer med at definere kriterierne for det rette e-handelsprojekt, der sætter gang i jeres eksport. Det kan for eksempel være en løsningsbeskrivelse eller kravspecifikation med en konkret plan for implementering og eksekvering af projektet.

Først-til-mølle-princippet!

Vær opmærksom på, at SMV:Digital's tilskud uddeles efter først-til-mølle-princippet og at efterspørgslen plejer at være stor og ansøgningsfristen derfor kort. Du skal derfor allerede nu have en idé om, hvilket projekt, du vil søge om tilskud til. Så er I foran, når startskuddet lyder! 

Du kan søge puljen fra onsdag d. 4. november, kl. 9:00.

Hos Smartpage er vi godkendt til at gennemføre SMV:Digital-projekter og vi hjælper dig gerne med alt fra at definere et projekt der skaber værdi for din forretning, til at skrive selve ansøgningen.

› Læs mere og ansøg på smvdigital.dk