Eksport sætter nye krav til din e-handel

Uddrag af eBogen "Succes med B2B e-handel"

Udfordring

Hvordan systematiserer vi tilpasningsprocesserne ved eksport til nye markeder?

Når I skal ud i verden, skal jeres produktinformationer præsenteres og klargøres til en række sprog og forskellige valutaer, foruden at måleenheder skal lokaliseres. Der kan være nye regler, nye certificeringer og andre tilpasninger af produktbeskrivelserne, og alle disse justeringer skal være forberedte, ordnede og umiddelbart tilgængelige. 

 

Send mig eBogen

Et eksempel

En virksomhed, der hidtil kun har solgt sine produkter i Danmark, vil gerne ind på det tyske og franske marked. Oversættelserne af produktbeskrivelserne sættes i gang, men samtidig kommer nye produkter til porteføljen og andre udgår. Certificeringer, der knytter sig til produkterne på de forskellige markeder, skal samtidig opdateres. Systematikken mangler, og virksomheden mister overblikket.

Løsning

Spørg: Hvordan systematiserer vi tilpasningsprocesserne?

  • Hvem er ansvarlig for, at oversættelserne er opdateret?
  • Hvor lang tid tager det at kontrollere, at alt er oversat – vores produktbeskrivelsers detaljeringsgrad taget i betragtning?
  • Når nye produktlinjer løbende føjes til, hvordan sikrer vi, at alle oversættelser, certificeringer og andre tilpasninger er opdateret?
Det er vigtigt at indse, at oversættelser og internationale tilpasninger er tidskrævende processer, der involverer løbende opdateringer og hvor meget der derfor kan gå galt. Med PIM får virksomheden fuld kontrol over alle processer og deres indbyrdes afhængigheder. På den måde kan virksomheden holde styr på alle detaljer, genvinde kontrollen og undgå scenarier, hvor varer ikke kan søges frem, hvor certificeringer ikke bliver ajourført, og hvor muligheden for salg på nye markeder tabes på gulvet.
 
De rette værktøjer og den gode rådgivning sikrer en langt mere overskuelig proces. Hos Smartpage har vi igennem mange år hjulpet kunder med udrulning på globale markeder. Vi underkender ingen af de udfordringer, der kan være i forbindelse med sådan en proces. I stedet for lægger vi sammen et road map for, hvordan du på samme tid kan skalere din forretning og sælge i nye lande og på flere salgskanaler. Med PIM kommer man fra manglende overblik til systematik og opdaterede data.

Tag PIM med på rejsen

Ved at samle alt i et PIM-system, får du således også styr på manualer, oversættelser og certificeringer i flere lande. PIM-systemet kan indstilles til at give notifikationer, når produkter mangler oversættelse, eller certificeringen er udløbet. Og så kan PIM stille et ubegrænset antal sproglag til rådighed.

Stil skarpt på din eksport Jeg kan fortælle dig om mulighederne

Christian Thoft
Digital Business Consultant