SMARTPAGE indleder samarbejde med RealMæglerne og BoligOne

d. 8 august 2018 af Anders Ebdrup

Vi er rigtig stolte over, at kunne præsentere RealMæglerne og BoligOne som nye kunder

Læs mere om projektet herunder.

 

Real Mæglerne indleder samarbejde med Smartpage

Boligone søgte en ny Dynamicweb partner, der kunne løfte deres platform.

Løft af platform

RealMæglerne og BoligOne søgte en ny Dynamicweb partner, som kunne løfte deres platform. Vi er stolte over at valget er faldet på SMARTPAGE, derfor er vi igang med at optimere integration, stabilitet, usability og design. Vi glæder os meget til, at kunne fortælle mere om projektet.

Artikel: Dropper eksternt full service bureau

RealMæglerne droppede eksternt full service bureau, og satser i stedet for på inhouse kompetencer og to specialistbureauer – SMARTPAGE, der håndterer webløsningen og IIH Nordic, der er digital markedsførings specialist. 

Valget om at insource skyldes bl.a. et ønske om et større vidensniveau i virksomheden, bevægelsesfrihed og mulighed for at kunne handle mere agilt og datadrevet. 

Læs hele artiklen på Dansk Markedsføring, hvor marketingchef Mathias Støve forklarer hvorfor, valget er faldet på in-house og specialistbureauer fremfor at outsource til et full service bureau. 

 

Vi er specialister i e-handelsløsninger og integration

Vi udvikler e-handelsløsninger, design, forretning og integrationer til webshops med Dynamics AX, NAV og C5.

 

Derfor vil integration gavne Jeres bundlinje

En velfungerende integration mellem Jeres e-handelsløsning og ERP-system er en effektiv måde at opnå Jeres forretningsmæssige mål på, og dermed udnytte virksomhedens fulde potentiale for e-handel.