Vind en halv dag med Anders Ebdrup


Nu har du og din virksomhed en enestående mulighed

Du får mulighed for at vinde en halv dag med Anders Ebdrup. Anders er én af verdens førende Dynamicweb specialister, og den eneste der har modtaget MVP anerkendelsen hvert år siden programmets begyndelse i 2014. Med rådgivning fra Anders kan du få et unikt overblik over, hvordan du får mere forretningsværdi ud af din Dynamicweb løsning.

Med en travl hverdag hos mange, kan det være en udfordring at holde sig opdateret på sin Dynamicweb løsning. Der kommer jo hele tiden nye features til, som er rigtig nyttige værktøjer, men som der aldrig rigtig er tid til at få ordentligt kendskab til.

Nu har du imidlertid chancen for at få mere værdi ud af din Dynamicweb løsning. Vind en gratis halv dag i selskab med en af verdens førende Dynamicweb eksperter. Anders Ebdrup har arbejdet med forretningskritiske integrationsløsninger til NAV og AX siden 2007, hvor han har været med til at optimere og digitalisere mange forretninger.

Hvad får dú ud af det

Vinderen af konkurrencen vil få en ekstraordinær vurdering af sin virksomheds Dynamicweb opsætning. Vinderen vil også få rådgivning om best practice brug af platformens vigtigste værktøjer med henblik på at øge værdien af sin forretning.

Sådan foregår konkurrencen

Når du har udfyldt tilmeldingsformularen vil et panel af Dynamicweb konsulenter udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked.

Konkurrencen afsluttes den 28. maj.

Herefter vil den udvalgte virksomhed og Anders finde en fælles dato, hvor præmien kan indløses.

Grundet den nuværende situation med Covid-19 vil der i samarbejde med vinderen findes en løsning, der passer begge parter, såfremt der skal tages specielle forholdsregler på det givne tidspunkt.

Om Anders Ebdrup

Anders har mere end 10 års erfaring som sparringspartner for virksomheder omkring deres digitale tilstedeværelse. Dette har medført flere værdiskabende B2B og B2C webshops, foruden diverse medlems- og indkøbsportaler samt brandsites, der alle har tiltrukket nye og flere kunder.

 

Vind en dag med Anders Ebdrup