Vind en halv dag med
Morten Falslund


Få kick-startet jeres forretningspotentiale med loyalitet og troværdighed


Få strategiske inputs til, hvordan I vækster jeres e-handel med vores Digital Art Director, Morten Falslund

Nu har I chancen for at løfte brugeroplevelsen for jeres digitale løsning, samtidig med at øge jeres konverteringer. Morten vil hjælpe jer med at få det maskimale ud af jeres kunderejser med fokus på at skabe loyalitet overfor både nye og eksisterende kunder. 

Morten rådgiver jer til at identificere, administrere og aktivere jeres unikke brandpotentiale. Hermed kan der skabes autentiske brandoplevelser for den enkelte kunde. 

Hvad får I ud af det

Vinderen af konkurrencen vil få en ekstraordinær mulighed for at få rådgivning til, hvordan man skaber kundeloyalitet og optimering af brugeroplevelsen på en webshop.

Sådan foregår konkurrencen

Du deltager ved at indsende en kort beskrivelse af din virksomhed og en begrundselse for, hvorfor I har brug for Morten's hjælp til at optimere jeres e-handel. Herefter udvælger Smartpage en vinder. 

Konkurrencen afsluttes den 24. juni.

Den udvalgte virksomhed og Morten finder en fælles dato, hvor præmien kan indløses.

Grundet den nuværende situation med Covid-19 vil der i samarbejde med vinderen findes en løsning, der passer begge parter, såfremt der skal tages specielle forholdsregler på det givne tidspunkt.

 

Om Morten Falslund

Igennem mere end 10 år har Morten arbejdet med strategisk UX, digitalt design og optimering af digitale løsninger. Med erfaring fra mange typer af kunderejser og målgrupper, har Morten en stor viden om, hvordan man retter indsatsen på rigtige touch-points, som øger mulighederne for vækst.

 

Morten Falslund