Hvor hurtig kan man komme i luften med en integreret webshop?

Som nystartet virksomhed er det vigtigt hurtigt at få etableret en digital platform, der kan understøtte den fremtidige udvikling. Derfor fik DanKaf designet og udviklet en integreret webshop på bare 60 dage.
arrow

DanKaf - Firmakaffe på et sølvfad

DanKaf er Danmarks nystartede kaffeleverandør, der giver virksomheder gode oplevelser med kaffe. Virksomhedens rutinerede kaffeeksperter leverer kaffen direkte til kunden, pakker den ud og lægger kaffeposerne på plads. De kontrollerer, at maskinerne fungerer perfekt. Og så er de altid klar med gode råd og inspiration, der sikrer, at man som kunde, altid er glad for den daglige kaffe. Kort sagt, en servicefokuseret kaffeleverandør.

Som en del af etableringen skulle DanKaf naturligvis også have en webshop med selvbetjeningsmuligheder for kunderne. Og den nye platform skulle være klar til lancering på bare 60 dage.

Den korte deadline, blev fastlagt efter en realistisk projektplanlægning mellem Smartpage og DanKaf - der udspringer af den erfarne koncern BKI Foods A/S.

Vil du høre mere om løsningen? Jeg kan fortælle dig om mulighederne

Henrik Bloch
Head of Sales and Marketing

En fremtidssikret løsning

Målet var i første omgang at skabe en digital platform der understøtter DanKafs forretning. Samtidig var det et krav fra både DanKaf og Smartpage at løsningen skulle være gearet til videreudvikling. 

For at sikre dette, blev de grundlæggende behov og krav til websitet nu og på længere sigt afdækket ved projektets start. Smartpage hjalp desuden DanKaf med at fastlægge en digital strategi og opsætte målsætninger for websitet i form af KPI’er. Dette er med til at målrette det fremtidige arbejde med sitet. 

På baggrund af den digitale strategi og de afdækkede behov afgav Smartpage et forslag til arkitektur, indhold og integrationer, der sikrede DanKaf en færdig og fuldt kørende løsning 60 dage efter projektstart.

PIM og Navision sikrer en effektiv og automatiseret løsning

DanKaf har fået en løsning der understøtter forskellige brugsscenarier og behov. Først og fremmest en informationsrig platform der emmer af den ekstra service, virksomheden tilbyder nuværende og potentielle kunder i forbindelse med den daglige kaffe brygning. Derudover gør websitets selvbetjeningsportal det nemt for eksisterende kunder at se og rette i ordre og bestillinger.  

Løsningen er integreret til Dynamicweb PIM, der sikre en organiseret og effektiv arbejdsproces med produktdata. En af fordelene ved at anvende Dynamicweb PIM er, at den er hurtig at implementere og samtidig begrænser antallet af integrationer, hvorfor netop Dynamicweb PIM blev anbefalet.

For at sikre en effektiv, moderne og automatiseret løsning, er webshoppen integreret til økonomisystemet Navision, der kobler webshop og ERP-systemet sammen. Derved undgår DanKaf at skulle flytte kundeordre fra webshop til et eksternt økonomisystem. 

Med integrationer til Dynamicweb PIM og Navision ligger hele webshoppen i skyen, hvilket igen er med til at fremtidssikre løsningen.

 

Nøglen var skarp projektledelse

En stram tidsplan kræver skarp projektledelse og god kommunikation.

Der blev derfor udøvet et højt informationsniveau på tværs af de involverede parter. Dette var med til at sikre, at DanKaf kontinuerligt i processen kunne følge med i fremgangen og de følgende sprint. 

Kvalificerede rådgivning giver gode resultater

Uanset projektets længde, mener vi hos Smartpage at det er væsentligt at turde stille kritiske spørgsmål, med det formål at kunne give den bedste og mest kvalificerede rådgivning. Det var ingen undtagelse trods den stramme tidsplan.

Og netop den ekspertviden og kritiske sans, vi hos Smartpage har indenfor PIM-systemer, integrationer, UX og design gjorde at valget af samarbejdspartner faldt på os.

Langsigtet partnerskab

Smartpage har hjulpet DanKaf med at kickstarte deres service-eventyr. Det gode partnerskab fortsætter i løbende support samt videreudvikling og optimering af DanKafs nyfødte løsning. 
Besøg DanKaf og lad dig inspirere af et kaffeduftende service-univers

 

Relaterede cases