ferm LIVING

Webshop integreret med Microsoft Dynamics C5
arrow
Ferm Living
Ferm Living mobil

Behovet

ferm LIVING ønskede at skabe et nyt univers til både børn og voksne i ord, billeder og video for at sætte liv til produktoplevelsen, som et led i brandingstrategien.

ferm LIVING har relanceret deres B2C løsning for at kunne opnå deres vækst- og brandingstrategi samt leve op til kravene om lokalisering fra et verdensomspændende forhandlernetværk og generelt sikre en optimeret performance, så alle kunder er imødekommet uanset device og teknologi.

Platformen understøtter også ønsket om professionel kundekommunikation, der bidrager til, at deres digitale kommunikationsstrategi bliver mere personaliseret og automatiseret.


Webshoppen gik online med succes lige op til julesalget 2017.

Vil du høre mere om løsningen? Jeg kan fortælle dig om mulighederne

Anders Ebdrup
Projektansvarlig

Løsningen

ferm LIVING har en webshop integreret med Microsoft Dynamics C5. Webshoppen henvender sig til B2C markedet og har et stort, internationalt netværk af forhandlere, der er gjort tilgængelige med en Global Store Locator. Det er en forretningskritisk løsning, der skal sikre, at deres kunder har adgang til produkterne døgnet rundt, verden over. Webshoppen tilbyder kunderne mere end 1000 varenumre.

Det har været nødvendigt med en total omskrivning af templates for at give hurtigere loadetider, forøge browserkompatibiliteten samt give lavere vedligeholdelsesomkostninger ved at basere shoppen på et udbredt frontend framework.

Der er kommet øget fokus på børnesegmentet med selvstændig kategori og egen Instagram og Facebook profil, da det er en målgruppe, hvor både forældre og børn er blevet mere bevidste om de designmæssige valg. Derudover skal det gøres lettere at erhverve sig drømmen om det samlede udtryk til børneværelset.

Købsprocessen har fået et one-step-checkout forløb, der hurtigt leder brugerne gennem et køb. Derudover håndterer webshoppen forsendelse og fragt til alle lande, og der kan vælges valuta i DKK, EUR, GBP og SEK. Webshoppen er oversat til dansk, engelsk og tysk.


Webshoppen har i 2017 fået ny grafisk identitet, der i høj grad afspejler ferm LIVING som æstetisk og stilsikkert samt sætter fokus på universet med storytelling i tekst, billeder og video om hele konceptualiseringsprocessen og tankerne bag nye produktserier.

Fakta

Konverteringsraten for køb er steget signifikant

Deling af produkter på SoMe for øget konvertering

Samlet antal transaktioner er steget væsentligt

Basket size er også steget væsentligt siden relanceringen i år

Internationalt marked

Forsendelse og fragt til alle lande, med 4 valutaer og 3 sprog.

Integration

Hurtig og sikker integration til C5

Nyt grafisk design

Med særligt fokus på mobile enheder

Standardfunktionaliteter fra Dynamicweb

Rabatkoder, tilmelding til nyhedsbrev og email marketing med personaliserede og automatiserede emails

Optimeringer

Gennemtest One-step-checkout, teknisk SEO optimering og relaterede produkter samt storytellings

 

Integration

Der er flere fordele ved, at webshoppen er integreret med C5:

  • Undgår manuel håndtering af data og fejlindtastninger
  • Modtager webordrer i realtid, der betyder hurtigere ekspeditions- og leveringstider, hvilket har stor betydning for at kunne overholde kundernes krav om hurtig leveringstid
  • Replikerer priser og rabatsatser fra C5, der gør det muligt at beregne korrekt ved forespørgsel på shoppen.

Vi er specialister i integrationer, og har erfaring med mange systemer.

Teknikken bagved

Webshoppen er udviklet på Dynamicweb og integreret til Microsoft Dynamics C5. Der er arbejdet intensivt med optimering og performance på løsningen, for at nå ud til de mange kunder rundt om i verden med alle typer af teknologi. Dette har været afgørende for at kunne skabe de markante stigninger i salgsresultaterne.

For at imødekomme brugernes behov og øge brugeroplevelsen på tværs af forskellige platforme, desktop og mobile enheder er løsningen opbygget i responsive webdesign.

Om ferm LIVING

En oprigtig lidenskab for design, håndværk og æstetik var det afgørende element i fundamentet for ferm LIVING tilbage i 2006. De har udviklet særpræget og stilsikkert design i løbet af årene for at bringe liv og skønhed ind i et utal af hjem overalt i verden.

Deres produkter spænder fra tilbehør til og dekoration af hjemmet samt møbler og belysning, til både børn og voksne. De skaber moderne design med et strejf af midten af århundredets charme i samspil med deres skandinaviske designarv.

Det er en del af ferm LIVINGS DNA at udvise en bæredygtig holdning til produktionen og materialerne med minimal indvirkning på miljøet.