JO SAFETY A/S Perfion PIM giver effektiv kontrol og styring af produktdata
i en international virksomhed

arrow

Behovet

Ønsket om at ekspandere og udvide til nye markeder, var med til at forstærke behovet for, at samle al produktdata ét sted.

Før implementeringen af produktdatabasen, havde JO SAFETY ikke en fastlagt og entydig procedure for oprettelse af nye produkter. Det gjorde det besværligt og langsommeligt at oprette og vedligeholde produktdata.

JO SAFETY ønskede derfor at effektivisere processen herom og danne et fundament for styring af produktdata for fremtidige projekter. 

 

Vil du høre mere om løsningen? Jeg kan fortælle dig om mulighederne

Anders Ebdrup
Projektansvarlig

Løsningen

Løsningen blev at implementere en Perfion PIM, der giver mulighed for at samle og håndtere alle produktinformationer i et centralt system. Perfion er samtidig nem at integrere med øvrige it-systemer, såsom ERP-systemer. Derudover er brugerfladen nem at arbejde i, da den på mange måder minder om Excel og derfor er kendt for de fleste.

Med implementeringen af en central produktdatabase, ved medarbejderne hos JO SAFETY nu hvor de skal søge henne, når de skal finde de seneste priser, produktbilleder og lignende. Det sparer virksomheden for en masse spildtid, de havde før oprettelsen af produktdatabasen.

Løsningen er også faldet i god jord hos JO SAFETY's kunder, da PIM-systemet gør samarbejdet nemmere og medvirker dermed også til at knytte JO SAFETY og kunderne tættere sammen. Flere af deres kunder anvendte i forvejen Perfion, hvilket yderligere bekræftede dem i valget af Perfion.

Jeg vil gerne høre mere!
Skriv og lad os kontakte dig til en uforpligtende snak!

Udtalelse fra JO SAFETY A/S

"JO Safety A/S startede i sommeren 2017 med implementeringen af Perfion PIM. Vi har gennem hele forløbet haft et godt og tæt samarbejde med SMARTPAGE, som har været meget professionelt og struktureret. Projektet startede med et behov for at kunne styre og strukturere alle vores produkter et sted. Udover der var en del arbejde i at rense og klargøre data, skulle der også tages beslutninger omkring hvordan strukturen i Perfion PIM skulle være, men med god sparring og gode råd fra SMARTPAGE gjorder det forløbet meget lettere. 

Resultatet af det gode arbejde og samarbejde er nu, at vi har en rigtig god database, hvor det er let for os at dele informationer med vores kunder eller internt i virksomheden. Ligesom det er blevet mere struktureret at oprette og tilføje nye produkter. Vi har været rigtig glade for samarbejdet med SMARTPAGE og især Lars, som har stået til rådighed når vi har støt på udfordringer."

Michelle Andreassen
 Product & Supply Chain Manager

Fremtiden

JO SAFETY har med Perfion PIM fået en løsning, som giver et solidt fundament for fremtidige projekter der involverer virksomhedens produkter. Med Perfion PIM kan de nu både lancere nye produkter hurtigere og igangsætte nye større projekter, da de har styr på deres grunddata. Det gør det bl.a. lettere og hurtigere at opsætte nye webshops til nye markeder, hvilket var og er vigtigt for JO SAFETY.

Om JO SAFETY

JO SAFETY A/S er en af landets førende producenter og forhandler af sikkerhedsskilte og relaterede produkter til sikkerhedsmærkning. De levere skilte til både offentlige og private virksomheder i alle størrelser.

De har mange års erfaring inden for flere forskellige facetter at trykkeribranchen og har specialiseret sig i produktion- og lagerstyring, hvilke gør de har dag-til-dag levering på størstedelen af deres standardskilte.

Selvom de størrelsesmæssigt er en forholdsvis lille virksomhed, har de fået stor glæde af PIM.

Få kontrol over produktdata med et PIM-System

PIM systemer er forretningssoftware, som gør det muligt at organisere og effektivisere arbejdet med produktdata i virksomheder.

Med et PIM system i din virksomhed udføres oprettelse-, berigelse- og vedligeholdelse produktdata i ét centralt system. Det sparer tid, og minimerer risikoen for menneskelige fejl.

Hos SMARTPAGE ved vi, hvordan I får det meste ud af et nyt PIM system, eller udnytter det eksisterende maksimalt.