Kjær & Sommerfeldt B2B

Strømlining på tværs af alle platforme
arrow

Behovet

I forbindelse med lanceringen af deres nye B2C webshop, ønskede Kjær & Sommerfeldt også at opdatere deres B2B webshop, for at skabe synergi mellem deres forskellige platforme. 

Derudover have Kjær & Sommerfeldt stor succes med implementeringen af Perfion og NAV på deres detail webshop, en succes de ønskede at overføre til deres B2B webshop, der desuden rent teknisk var forældet og derfor trængte til en opdatering.

Løsningen

Løsningen er bygget på Dynamicweb med integration til Perfion og NAV, hvilket har optimeret og effektiviseret deres arbejdsgange samt forøget antallet af transaktioner.

I løsningen er der lagt stor vægt på selvbetjening. Kunderne kan via et login opdatere deres oplysninger, se fakturaer, kontoudtog, udestående beløb, betalingsbetingelser og lign. 

Kjær & Sommerfeldts sælgere anvender også selv shoppen i deres arbejde, hvori de har mulighed for at lave tilbud, hente prislister og arbejde med kundeemner. Det skaber en sammenhængskraft mellem Kjær & Sommerfeldts sælgere og engroskunderne, der arbejder i en og samme løsning.

Shoppen har desuden fået et nyt grafisk udtryk, med fokus på brugeroplevelse og en eksklusiv præsentation af producenter og produkter med effektiv søgefunktion og avanceret filtrering. 

 

Vil du høre mere om løsningen? Jeg kan fortælle dig om mulighederne

Anders Ebdrup
CEO / Solution Architect

Features

Med den nye løsning kan Kjær & Sommerfeldt nu tilbyde kunderne at lave deres eget vinkort og smageskemaer.

Derudover har løsningen et integreret e-learningsmodul, der gør det nemt for restaurantens personale at holde sig opdateret på de vine restauranten udbyder. Ud fra restaurantens vinkort kan der automatisk genereres et spørgeskema med spørgsmål og svar til de konkrete vine. Spørgeskemaet udsendes til personalet og efterfølge får restaurantchefen automatisk svar på, hvordan personalet har klaret det. 

Løsningen gør det nemt og overskueligt for Kjær & Sommerfeldts erhvervskunder at genbestille og bestille nye varer samt uddanne deres personale. 

 

Integration

Webshoppen er integreret til både økonomisystemet NAV og PIM-systemet Perfion. 

Alle produkterne er oprettet i Perfion, hvilket de har haft stor succes med. En væsentlig faktor er den nemme håndtering at en udgåede vinårgang, hvor den næste automatisk overtager den udgåede årgangs plads på kundens bestillingsliste. 

Med integration til NAV får kunderne altid de rigtige priser, da de ikke skal vente på, at ordrerne overføres til NAV. 

Om Kjær & Sommerfeldt

Kjær & Sommerfeldt er Kongelig Hofleverandør og har med Københavns ældste vinhandel solgt vin siden 1875. Gennem årene har porteføljen udviklet sig med de ændrede behov og leverandørlisten rummer i dag mere end 45 partnere fra hele verden.

De er en dynamisk og kundeorienteret virksomhed, hvor deres mere end 140 års erfaring kombineret med høje krav til kvalitet og service har skabt stor tillid hos både leverandører og kunder. De er en af landets mest betydningsfulde leverandører til hotel & restaurations-sektoren og erhvervslivet, og de leverer vin til mere end 1.200 virksomheder og 1.500 hoteller, restauranter og caféer.


Webshoppen har i øvrigt løbende gode tilbud på vin.