tilbage
scroll ned

Milestone De mange byggeklodser gør løsningen fleksibel

arrow

Behovet

Behovet for et nyt website opstod da sitet, grundet effektiv produktudvikling, gav kunderne mulighed for at sammensætte en ordre, der rent teknisk ikke kunne lade sig gøre. Milestones effektive udvikling af både hardware og software til videoovervågning, gav kunderne mulighed for nye produktsammensætninger. Sammensætninger der satte større krav til deres løsning. 

Milestones tidligere site var en løsning de selv havde udviklet. I førsteomgang var behovet og ønsket derfor at flytte løsningen over på en standardplatform og derigennem løfte sitets tekniske kunnen. 

I takt med at processen skred frem, steg også behovet for et forretningsmæssigt løft. Derfor kom UX, design og brugerrejsen i fokus, i lige så høj grad som det tekniske.

Vil du høre mere om løsningen? Jeg kan fortælle dig om mulighederne

Anders Ebdrup
CEO / Solution Architect

Løsningen - De mange byggeklodser gør løsningen fleksibel

Dynamicweb er i løsningen blevet udnyttet til fulde. Løsningen gør brug at rigtig mange standardkomponenter, hvilket har begrænset mængden af tilpasninger.

Det begrænsede brug af specialkode, gør løsningen fleksibel og nem at redigere, udvide og anvende. 

På nuværende tidspunkt anvendes websitet primært af Milestones distributører og interne supportmedarbejdere, men den nye løsning gør det nemt at udvide til at også forhandlerne kan anvende sitet.

Integrationer

Løsningen er integreret til; External Identification, Think Tecture, Costumer Center, Live integration, NAV og E-Commerce. 

Think Tecture, der er en single sign on service, der sikrer at brugerne kan anvende de samme loginoplysninger på tværs af forskellige platforme. Dette er nødvendigt, da Milestone har mange forskellige sites og kontaktpunkter, herunder bl.a. et e-commerce site, website og site for licens-download. 

Da Milestones data er ’levende’ og dermed konstant ændre sig, er det vigtigt at brugeren altid præsenteres for den nyeste data i form af priser og lagerstatus, derfor at løsningen integreret til Live Integration. Når brugeren åbner et flow i brugerrejsen, er der derfor direkte hul igennem til NAV, der yderligere har fat i Sale Force og kundens licens-database. Dette gør at de informationer og valg kundes præsenteres for altid er korrekte og opdaterede.

Blåstempling af Dynamicwebs sikkerhed

Milestones valg af Dynamicweb som Web Content Management-system, kan ses som en blåstempling hvad angår sikkerhed. Som verdens største producent af hardware og software til videoovervågning var det vigtigt at Dynamicweb ikke havde nogle sikkerhedsbrud. 

Sikkerheden blev derfor, under hele processen, løbende testet og fejl og mangler optimeret, så systemet i dag er en af de sikreste og sværeste at hacke.

Kompleks bestillingsproces gjort supernem

Selve bestillingsprocessen kan være meget kompleks, da der skal tages mange valg - valg som alle påvirker de videre muligheder. Fokusset var derfor at gøre denne proces så nem, overskuelig og hurtig som mulig.

Valget faldt på flow-navigation, frem for step-by-step og dropdown checkboxes, som Milestone tidligere anvendte. 

Dette skyldes at brugeren ved flow-navigation, kun bliver præsenteret for få valg af gange og at disse valg er med til at forme den videre brugerrejse. På den måde bliver brugerrejsen individuel og gennemskuelig. Designet gør det desuden muligt for brugerne nemt og hurtigt at se og ændre tidligere valg. 

Flow-navigationen er konfigureret så brugeren ikke kan foretage valg, der rent teknisk ikke er muligt. En væsentlig udfordring ved deres tidligere site. 

Flow-navigationen er desuden valgt ud fra tanken om, at dette lægger op til at tilkøbe ad-ons og support i takt med at brugeren bevæger sig gennem flowet.

For at sikre den bedst mulige løsning, er sitet løbende i udviklingsprocessen blevet brugertestet af udvalgte kunder. Her blev det bl.a. bekræftet at flow-navigationen gjorde det mere overskueligt og evt. misforståelser i tekster, navigationen og designet blev rettet.  

Smartpage har både stået for designet af Front-end og back-end i løsningen.

Nyt projekt?
Skriv og lad os kontakte dig!

Om Milestone

Milestone er førende leverandører af video management-software og hardware til overvågning. Siden 1998 har de leveret high quality business video platform software, men sælger i dag også hardware til videoovervågningen. Grundet de konstant voksende krav til overvågning og sikkerhed, har Milestone en voldsom produktudvikling. Den danske virksomhed har fortsat hovedsæde i Danmark, men leverer til det meste af verden og har i dag mere end 150.000 installationer på verdensplan.