Milestones De mange byggeklodser gør løsningen fleksibel

arrow

Behovet

Pga. effektiv produktudvikling gav en tidligere IT løsning kunderne mulighed for at semmensætte en ordre, der rent teknisk ikke kunne leveres. Milestones effektive udvikling af både hardware og software til videoovervågning, gav nemlig kunderne løbende mulighed for nye produktsammensætninger. Sammensætninger der satte større krav til Milestones’ IT løsning. Der var derfor behov for en ny integreret e-com løsning. 

Milestones tidligere site var en egenudviklet løsning. I første omgang var behovet og ønsket derfor at flytte løsningen over på en standardplatform og derigennem løfte sitets tekniske formåen. 

I takt med at processen skred frem, steg også behovet for et forretningsmæssigt løft. Derfor kom UX, design og brugerrejsen i fokus i lige så høj grad som det tekniske.

Vil du høre mere om løsningen? Så ring eller skriv til mig

Anders Ebdrup
CEO / Solution Architect

Løsningen - De mange byggeklodser gør løsningen fleksibel

Dynamicweb er blevet udnyttet til fulde i løsningen. Løsningen gør brug af rigtig mange standardkomponenter, hvilket har begrænset mængden af tilpasninger.

Det begrænsede brug af specialkode, gør løsningen fleksibel og nem at redigere, udvide og anvende. 

På nuværende tidspunkt anvendes websitet primært af Milestones distributører og interne supportmedarbejdere, men den nye løsning gør det nemt at udvide til at forhandlerne også kan anvende sitet.

Integrationer

Løsningen er blandt andet integreret til Think Tecture og Microsoft Dynamics NAV. 

Think Tecture, der er en single sign on service, sikrer at brugerne kan anvende samme loginoplysninger på tværs af forskellige platforme. Dette er nødvendigt, da Milestones har mange forskellige sites og kontaktpunkter, herunder bl.a. et e-commerce site, website og site for licens-download. 

Da Milestones data er ’levende’ og dermed konstant ændrer sig, er det vigtigt, at brugeren altid præsenteres for den nyeste data i form af priser og konfigurationsmuliger. Når brugeren åbner et flow i brugerrejsen er Dynamicweb derfor direkte integreret til Microsoft Dynamics NAV, som yderligere er integreret til Salesforce og den interne licens-database. Dette gør at de informationer og valg kunden præsenteres for altid er korrekte og opdaterede.

Blåstempling af Dynamicwebs sikkerhed

Milestones valg af Dynamicweb som Ecommerce platform, kan ses som en blåstempling hvad angår sikkerhed. Som verdens største producent af hardware og software til videoovervågning er det nemlig helt essentielt at vælge en platform med høj sikkerhed. 

Sikkerheden blev derfor, under hele processen, løbende testet og optimeret, så sikkerheden er i top.

Kompleks bestillingsproces gjort supernem

Selve bestillingsprocessen kan være meget kompleks. Der var derfor fokus på at gøre bestillingsprocessen så nem, overskuelig og hurtig som mulig. Valget faldt på flow-navigation, frem for step-by-step og dropdown checkboxes, som Milestone tidligere anvendte. 

Dette skyldtes, at brugeren ved flow-navigation kun blev præsenteret for få valg ad gangen og at disse valg var med til at forme den videre brugerrejse. På den måde blev brugerrejsen individuel og gennemskuelig. Designet gør det desuden muligt for brugerne nemt og hurtigt at se og ændre tidligere valg. 

Flow-navigationen er konfigureret, så brugeren ikke kan foretage valg, der rent teknisk IKKE er muligt. Dette var en væsentlig udfordring ved den tidligere løsning.

Flow-navigationen er desuden valgt ud fra tanken om, at dette lægger op til at tilkøbe ad-ons og support i takt med at brugeren bevæger sig gennem flowet.

For at sikre den bedst mulige løsning er sitet løbende i udviklingsprocessen blevet brugertestet af udvalgte kunder. Her blev det bl.a. bekræftet, at flow-navigationen gjorde indkøb langt mere overskuelig.

SMARTPAGE stod for både design af front-end og back-end i løsningen.

Om Milestone

Milestone er førende leverandør af video management-software og hardware til overvågning. Siden 1998 har de leveret high quality business video platform software, men sælger i dag også hardware til videoovervågningen. Grundet de konstant voksende krav til overvågning og sikkerhed har Milestones en voldsom produktudvikling. Den danske virksomhed har fortsat hovedsæde i Danmark, men leverer til det meste af verden og har i dag mere end 150.000 installationer på verdensplan.