Standard webshop
med custom made funktioner For Sjøbeck er den gode gammeldags kundeservice altafgørende. Derfor var det vigtigt, hurtigt at komme i luften med en opdateret og sikker løsning, med mulighed for custom made funktioner.

arrow
Sjøbeck
Sjøbeck Reference case
Sjøbeck reference case

Sjøbeck - God gammeldags service i digitale rammer

Hos Sjøbeck er det overordnede mål, at give alle deres kunder en god service. Dén gode service, som vi kender den fra gamle dage, bare i en ny og mere moderne etikette, i form af en opdateret webshop.

Som en voksende virksomhed, var det for Sjøbeck vigtig hurtigt at komme i luften med en integreret webshop, der afspejler deres høje serviceniveau. Webshoppen blev derfor bygget på standardløsningen Rapido, der sikrer en hurtig og sikker eksekvering og samtidig giver mulighed for specialudviklede tilføjelser på udvalgte områder.  

Sjøbeck

Kom hurtig i luften med en fremtidssikret løsning

Ved at anvende Rapido, fik Sjøbeck en struktureret, gennemtestet og fleksibel template, der gjorde det muligt at springe den indledende opsætning af websitet over og gå direkte til udviklingen af custommade funktioner, såsom fadølsberegneren.

På den måde kunne Sjøbeck også holde det tidsmæssige perspektiv nede og trods behov for special udviklede funktioner, få bygget en løsning på bare få uger.

Sjøbeck har dermed fået en fremtidssikret løsning, der er nem at opdatere og udføre løbende vedligeholdelse på.

Sjøbeck ny webløsning

Fadølsberegner - en custommade funktion

Efter opsætningen af sitet fik Sjøbeck implementeret særudviklede funktioner til forsiden, kurven og kundecenteret. 

Der er bl.a. udviklet et plugin, der husker hvad brugeren tidligere har kigget på og en fadølsberegner der gør det muligt for kunderne at beregne, hvor meget øl de skal bestille. 

Derudover er kurven sat til at være fixed, så kunden altid har overblik over hvor meget der er lagt i kurven, når der scrolles ned over siden.

Løsningen er desuden integreret til Dynamics Navision, hvilket sikrer en live visning af lagerstatus samt den enkelte kundes priser, der kan variere alt efter kundernes individuelle aftaler med Sjøbeck.

Vil du høre mere om fadølsberegneren?
Skriv og lad os kontakte dig til en uforpligtende snak

En rådgivende sparringspartner

Under hele projektet har Smartpage fungeret som en rådgivende sparringspartner. Hos Smartpage mener vi nemlig, at vores kunder altid fortjener den bedste rådgivning, både når det kommer til valg af website, design, integrationer og funktioner. 

Og netop denne ekspertviden og kritiske sans gjorde, at Sjøbeck valget Smartpage som partner på deres nye servicemindedwebsite.

Sjøbeck ny website

Om Sjøbeck

Sjøbeck Øl og Vand A/S blev stiftet i 2001 af Annette og Johnny. Virksomheden bringer øl, vin, sodavand, kildevand og spiritus ud til virksomheder i Storkøbenhavn og omegn.  

Virksomheden, der senest i 2017 blev kåret som Gazelle virksomhed af Dagbladet Børsen, har i dag 32 ansatte og et mål om fortsat vækst.

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Jeg kan fortælle dig om mulighederne

Michael Nørgaard
Customer Success Manager