Dynamicweb – Den eneste platform, der samler CMS, PIM, webshop og Marketing

Levér effektive kundeoplevelser på tværs af digitale kanaler med en integreret platformsløsning

Én samlet platform
til hele din digitale verden

Folk shopper på unikke og forskellige måder. Selv indenfor kategorier og produkter adskiller rejser sig radikalt. Så, ikke 2 kunderejser er helt ens. Og et køb signalerer ikke nødvendigvis afslutningen på en rejse. Dagens shoppere kontrollerer deres vej til køb og kan udforske tusindvis af kategorier, mærker og produkter til hver en tid. De mange muligheder betyder, at virksomheden, for at ramme køberne, ofte skal bruge mange værktøjer og kommunikere på mange kanaler. 

Hos Smartpage fokuserer vi på din overordnede forretningsstrategi og virksomhedsmål, dine kunder, ressourcer og processer og bringer denne viden til live. Det gør vi ved at optimere din digitale forretning og oprette webløsninger, der er fuldt integreret med ERP / PIM, digital marketing, kommunikation og design.

Download brochuren herunder 

Er du i tvivl om hvad en platformsløsning kan gøre for dig og din virksomhed?

Smartpage tilbyder en platformsløsning for at give den bedste kundeoplevelse:

  • Ét univers, uendelige muligheder – Vi arbejder med alt fra B2B løsninger til selvbetjeningsportaler. Kan du tænke dig til det, kan vi lave det
  • Øg fleksibiliteten i din organisation ved at bygge Apps med lavt kodeindhold
  • Forbind hundredvis af datakilder i ét system med dynamiske dashboards og rapporter

Vi arbejder med den eneste platform der samler CMS, PIM, Webshop og Marketing. Læs mere om alle dine muligheder i brochuren.

Download vores brochure

Jeg vil modtage opdaterede nyheder indenfor e-handel, og mine data vil blive behandlet som beskrevet i  Privatlivspolitikken .

 
 

Vi er førende Dynamicweb partner

SMARTPAGE er Premium Solution Partner hos Dynamicweb, og derfor er vi blandt de få bureauer, som har direkte adgang til Dynamicwebs udviklere. Det betyder, at vi præger systemets fremtidige muligheder og udvikling.

Vi er desuden rigtig stolte af, at vi har vundet priserne for ”Årets Dynamicweb Partner”, ”Best-in-Class Solution” og ”Most Valued Developer” for årene 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 og 2018.

Vi går meget op i certificeringer, derfor sørger vi altid for at vores certifikater hos Dynamicweb er opdateret, så vi har den nyeste viden.

Læs mere om Dynamicweb.