tilbage
scroll ned

Integration Integrer din e-handel med IT-systemer og forøg bundlinjen

Derfor vil integration gavne Jeres bundlinje

Enhver virksomhed kan opnå betydelige fordele af at integrere sine IT-systemer. En velfungerende integration mellem Jeres e-handelsløsning og ERP-system er en effektiv måde at opnå Jeres forretningsmæssige mål på, og dermed udnytte virksomhedens fulde potentiale for e-handel. Jeres organisation sparer tid, penge og eliminerer fejlrisici ved integration af f.eks. produkt-, kunde- og ordredata.

Ved en integration giver det Jer mulighed for at operere mere effektivt som én virksomhed. Jeres hovedtyper af data; ordrer, lagerbeholdning, varer, kunder og forsendelse/sporing - kommunikeres mellem Jeres systemer. Nogle typer af integration overfører automatisk data mellem Jeres IT-systemer. Integrationen kan foretages via live opdatering, manuel opdatering eller ved opsætning af automatisk kørsler. Man kan fx importere data via separate filer, xml, databaser, webservices osv. Dette eliminerer Jeres behov for manuelt at indtaste data fra et system til et andet.

Mange virksomheder fravælger eller udskyder integrationen mellem e-handelsløsning og ERP-system på grund af de ekstra omkostninger, eller den procesoptimering og eventuelle ændringer til eksisterende arbejdsgange, som det oftest indebærer. Men indsatsen er det hele værd, når I oplever fordelene ved integrationen mellem IT-systemerne, for både Jeres virksomhed og Jeres kunder.


Speed processen op ved valg af SmartShop – en skalérbar e-handelsløsning

Vil du høre mere? Jeg kan fortælle dig om mulighederne

Anders Ebdrup
CEO / Solution Architect

Fordele ved en integration

Vedligeholdelse

Al vedligeholdelse udføres kun ét sted

Spar tid

Automatisering og effektivisering af processer

Færre fejl på data

Minimering af fejlkilder ved dobbeltindtastning

Selvbetjening

Øget mulighed for selvbetjening

Bedre overblik

Fuldt overblik over ordre- og kundeflow

ERP og økonomistyring til mindre, mellemstore og store virksomheder

Microsoft Dynamics har en fleksibel produktsuite til en funktionsrig og fremtidssikker ERP-løsning. Dynamics forenkler og effektiviserer arbejdsprocesser på tværs af økonomi-, projekt- og leverandørstyring, produktion, salg, HR, rapportering og service.

Der er flere ting at overveje, inden I foretager en investering i nyt system, eller står overfor en opgradering. Ved valg af økonomistyringssystem eller en ERP-løsning, så er det essentielt at vælge en løsning, der er skaleret korrekt, teknisk matcher til Jeres forretning med tanke for vækst- og strategiplaner. Systemet skal digitalisere og effektivisere Jeres processer tværorganisatorisk.

Vi samarbejder med flere dygtige ERP huse, og vi er altid klar til at rådgive Jer om det rette valg af ERP og regnskabssystem.

Automatiser Jeres e-handelsløsning

Har I mange produkter med komplekse informationer? Så kan I spare tid på vedligeholdelse med et PIM System.

Læs mere om PIM Systemer

Med et PIM System behøver I kun at oprette, berige og styre data ét sted. Hurtigt og nemt.

Læs mere

Nyt projekt?
Lad os tage en dialog