Integration Integrer din e-handel med IT-systemer og forøg bundlinjen

Vi er førende leverandør af integrerede webshops

 • Hurtig og smertefri integration
  Vi bruger standardkomponenter, der sikrer konsistens og enkelhed
 • Ingen specialtilretninger
  I kan opdatere uden at vores integration skal tilpasses
 • Direkte dialog med din partner
  I har direkte dialog med de specialister, der udfører integrationen
 • Høj sikkerhed
  Vores integrationer, er gennemprøvet og altid grundigt testet før lancering

Derfor vil integration gavne Jeres bundlinje

Mange fordele
Enhver virksomhed kan opnå betydelige fordele af at integrere sine IT-systemer. En velfungerende integration mellem Jeres e-handelsløsning og ERP-system er en effektiv måde at opnå Jeres forretningsmæssige mål på, og dermed udnytte virksomhedens fulde potentiale for e-handel. Jeres organisation sparer tid, penge og eliminerer fejlrisici ved integration af f.eks. produkt-, kunde- og ordredata.

Ved en integration giver det Jer mulighed for at operere mere effektivt som én virksomhed. Jeres hovedtyper af data; ordrer, lagerbeholdning, varer, kunder og forsendelse/sporing - kommunikeres mellem Jeres systemer. Nogle typer af integration overfører automatisk data mellem Jeres IT-systemer. Integrationen kan foretages via live opdatering, manuel opdatering eller ved opsætning af automatisk kørsler.
Man kan fx importere data via separate filer, xml, databaser, webservices osv. Dette eliminerer Jeres behov for manuelt at indtaste data fra et system til et andet.

God investering
Mange virksomheder fravælger eller udskyder integrationen mellem e-handelsløsning og ERP-system på grund af de ekstra omkostninger, eller den procesoptimering og eventuelle ændringer til eksisterende arbejdsgange, som det oftest indebærer. Men indsatsen er det hele værd, når I oplever fordelene ved integrationen mellem IT-systemerne, for både Jeres virksomhed og Jeres kunder.

Spar tid på vedligeholdelse

Med en integration mellem Dynamicweb og Dynamics AX, sparer I tid på vedligeholdelse af vare- og kundedata både i jeres økonomisystem og i jeres webshop. Med vores tekniske baggrund er I sikret en solid og gennemprøvet integration. Vores erfaring og faglighed gør os til førende leverandør af integrede ecommerceløsninger til AX.

LÆS OM WEBSHOP TIL DYNAMICS AX

Vi er tekniske og forretningsorienterede specialister i integrationer

Vi er tekniske og forretningsorienterede specialister i integrationer, og vi har integreret til en lang række ERP, POS, CRM og back-office systemer gennem tiden.

Automatiser Jeres e-handelsløsning

Har I mange produkter med komplekse informationer? Så kan I spare tid på vedligeholdelse med et PIM System.

Læs mere om PIM Systemer

Med et PIM System behøver I kun at oprette, berige og styre data ét sted. Hurtigt og nemt.

Læs mere