Afklaringsmøde

Solide tekniske løsninger, der virker


Er du i tvivl om hvordan du kommer i gang?
– Eller videre med en eksisterende webshop?

Smartpage tilbyder et afklaringsmøde med en af vores specialister.

Her får du et overblik over, hvor du står og de processer du skal igennem.

Med et afklaringsmøde får du:

  • En gennemgang af din nuværende situation, eventuelle udfordringer og dine ambitioner
  • Lidt teknisk snak omkring integration til bl.a. økonomisystemer
  • Et indblik i, hvordan du mest effektivt kan få optimeret din webshop

Når du har skrevet dig op til et afklaringsmøde, vil du blive kontaktet af en af vores specialister.

Som udgangspunkt mødes vi fysisk, men telefon / Skype møde er selvfølgelig også en mulighed.

Skriv dig op til et gratis afklaringsmøde


Må vi bruge dine informationer til at kontakte dig og holde dig opdateret på nyheder?

Dine data bliver behandlet som beskrevet i vores privatlivspolitik, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

 

 

Derfor skal du vælge Smartpage

Vi sikrer din digitale vækst

Vi bygger fundamentet og sikrer din digitale vækst
E-handel, digitalisering og eksport er de væsentligste drivere for vækst for danske virksomheder. Inden for disse tre områder kan Smartpage hjælpe dig med at identificere hvilke teknologiske og digitale løsninger, der skaber den største værdi for din forretning.

Vi gør din e-handel til en vækstmotor

Vi gør din e-handel til en vækstmotor
Hvor meget koster det for dig at få nye kunder ind i butikken, fremfor at blive bedre til at sælge til eksisterende kunder? Hvilke salgskanaler hitter hos forbrugerne og indkøberne, hvordan ændrer det sig i morgen, og hvad betyder det for din forretning?

Vi identificerer, hvilke digitale touchpoints, som får dine kunder til at vende tilbage igen og igen, og som kan få afgørende betydning for dit mersalg.

Vi gør dine drømme om digitalisering til virkelighed

Vi gør dine drømme om digitalisering til virkelighed
Jeres produkter får kortere time to market, fordi du får styr på dine processer. Vi funktionsadskiller, forenkler og minimerer manuel spildtid, så du får kontrol over dine data og deres indbyrdes sammenhæng. Med et nyt overblik kan du nemt skalere din forretning.  

Digitaliseringen kan give dig større omsætning med færre ressourcer. Vi får teknologien til at arbejde for dig og booste din vækst ved at optimere dine data og processer og reducere dine omkostninger.

Vi sikrer dine vækst ambitioner, også i udlandet

Vi sikrer dine vækstambitioner – også i udlandet  
Convenience er fuldstændig centralt for morgendagens forbrugere. Også når du skal eksportere. Onlinehandel skal være så nemt som overhovedet muligt, men det er ikke altid, det føles sådan. Vi har prøvet det før og kan lægge et roadmap for, hvordan du kan skalere din forretning og opnå vækst. Med styr på lokale krav, certificeringer og sprog sikrer vi jeres væksteventyr – også i den store verden.  

Kort sagt: Vi får jeres data til at spille samme og arbejde for jer – det gælder e-handel, digitalisering og online eksport. I Smartpage påtager vi os ansvaret for at bygge de løsninger, der giver jer redskaberne til at indfri jeres ultimative strategiske digitale mål.  

E-business Consultant Michael Nørgaard kan fortælle dig om mulighederne for at udvikle din digitale forretning og e-handel

 

Jeg kan fortælle dig om mulighederne for din forretning


Michael Nørgaard
E-business Consultant

 

Vil du gerne ringes op?

Få et website som passer til Jeres behov

Hos SMARTPAGE ved vi, at en god løsning kræver indsigt, derfor indleder vi altid et nyt projekt med en workshop sammensat af Jeres hold, vores specialister, digitale designere og forretningsudviklere. Vores erfaring er, at samarbejdet med vores kunder bliver til langvarige relationer. Det giver den bedste løsning, når vi mødes løbende under hele processen, og holder opfølgningsmøder efter launch.

Vores kunder er meget forskellige, derfor har vi brug for at forstå Jeres forretning, strategi og målgrupper. Uanset om I har behov for en e-handelsløsning, corporate/branding website, kampagne side eller måske noget helt tredje.

I er i direkte dialog med vores udviklere, designere og løsningsarkitekter. Det betyder, at vi hurtigt kan tænke løsninger og være meget konkrete i form af skitser eller prototyper.

Få digital inspiration og invitationer til events i din indbakke

Nyhedsbrev