Om Smartpage Solide tekniske løsninger, der virker. Punktum


Derfor skal I vælge SMARTPAGE

  • SMARTPAGE er Premium Solution Partner hos Dynamicweb, og derfor er vi blandt de få bureauer, som har direkte adgang til Dynamicwebs udviklere. Det betyder, at vi præger systemets fremtidige muligheder og udvikling. Vi er desuden rigtig stolte af, at vi har vundet priserne for ”Årets Dynamicweb Partner”, ”Best-in-Class Solution” og ”Most Valued Developer” for årene 2013, 2014, 2015 og 2016/2017
  • Vi er specialister i Dynamicweb
  • Vi har stor erfaring med integrationer, som sikrer sikker kommunikation imellem IT-systemer
  • Vi går meget op i certificeringer, derfor sørger vi altid for, at vores certifikater hos Dynamicweb er opdateret, så vi har den nyeste viden
  • Fokus på webløsningernes performance, optimeret og struktureret kode = kort load tid.

Vi er et webbureau med forretningsorienterede eksperter

Nyt projekt? Jeg glæder mig til at høre mere.

Anders Ebdrup
CEO / Solution Architect

Sådan arbejder vi

Afklaring og analyse

Lad os mødes - ingen kunder er ens. Før vi starter et projekt, har vi brug for at forstå Jeres forretning, målgruppe og forventninger. Grundet vores erfaring med e-handel og forskellige målgrupper ved vi, hvad der virker. I er i direkte dialog med vores udviklere, designere og løsningsarkitekter. Det betyder, at vi hurtigt kan tænke løsninger og være meget konkrete i form af skitser eller prototyper.

Udvikling

Hos SMARTPAGE har vi en grundig og teknisk tankegang. Vores udviklere er certificerede, og har stort fokus på performance, det sikrer at Jeres løsning har korte svartider. Vi ved, at brugervenligheden er vigtig, for at Jeres e-handel kan vækste. Et godt design, skal matche Jeres målgruppe og brande Jeres virksomhed korrekt. Vi arbejder efter delmål, som gør processen meget konkret både for jer og for os.

 

Optimering og opfølgning

E-handel udvikler sig hele tiden, særligt brugernes forventninger til en e-handelsløsning. Løbende optimeringer er altafgørende for vækst af Jeres e-handelsløsning, og vi følger derfor op på Jeres løsning efter den er lanceret. Vi kigger f.eks. på om serveren kan håndtere stigende trafik, og hvor der kan konverteringsoptimeres.


Mød vores eksperter og tag kontakt for at høre mere om, hvad vi kan gøre for at udvikle Jeres e-handel.

Årets Danske Dynamicweb Partner 2015

"Smartpage har formået at levere et støt stigende antal succesfulde projekter, som bygger på et højt kommercielt og teknisk niveau, som tilsammen positionerer Dynamicweb forrest i markedet."

Læs udtalelse fra Dynamicweb

Få et website som passer til Jeres behov

Hos SMARTPAGE ved vi, at en god løsning kræver indsigt, derfor indleder vi altid et nyt projekt med en workshop sammensat af Jeres hold, vores specialister, digitale designere og forretningsudviklere. Vores erfaring er, at samarbejdet med vores kunder bliver til langvarige relationer. Det giver den bedste løsning, når vi mødes løbende under hele processen, og holder opfølgningsmøder efter launch.

Vores kunder er meget forskellige, derfor har vi brug for at forstå Jeres forretning, strategi og målgrupper. Uanset om I har behov for en e-handelsløsning, corporate/branding website, kampagne side eller måske noget helt tredje.

I er i direkte dialog med vores udviklere, designere og løsningsarkitekter. Det betyder, at vi hurtigt kan tænke løsninger og være meget konkrete i form af skitser eller prototyper.

Jeg vil gerne høre mere!
Skriv og lad os kontakte dig til en uforpligtende snak

UX, design og udvikling

Vi er meget passionerede omkring vores arbejde og kunder, derfor gør vi altid brug af de nyeste, dokumenterede tendenser, både i udvikling, brugervenlighed og design. Det kan være små ting, som gør den store forskel. Det er vores opgave at give den sparring til Jer, som vi ser.

Vi ved, at flot design er ikke nødvendigvis er godt design, hvis det ikke passer til Jeres målgruppe. Derfor bruger vores digitale designere god tid på at forstå Jeres brugere og forretning.

Vi har nogle af landets dygtigste udviklere og digitale designere, derfor deltager de også aktivt i vores kundemøder. Vi har et stort fokus på, at Jeres løsning har hurtig responstid - også når der er stor trafik på sitet.


Se mere om vores e-handelsløsninger

Få digital inspiration og invitationer til events i din indbakke

Nyhedsbrev