5 grunde til at få *NAVN*

d. 25 juni 2018

Vi har samlet 5 væsentligste..

grunde til, at du bør investere i *NAVN*.

Der er mange grunde til at en billedebank er en god investering, både for dine marketingmedarbejdere, sælgere, webredaktører osv. Vi kunne finde mange gode grunde, men her har du 5 - har du brug for flere, så tøv ikke med at hive fat i os.

#1: Gør den kreative proces overskuelig

Kreativt arbejde kan være hårdt arbejde! Det kræver mange udkast, varianter og versioner – derfor er der brug for hurtigt at kunne hente filerne ned i det ønskede filformat og den rigtige størrelse. Det kan du med *NAVN*. I *NAVN* har du nemlig mulighed for at beskære, tilføje vandmærke og lignende inden du downloader.  

 

#2: Overhold Facebooks billede restriktioner

Din content bør altid være tilpasset den enkelte kanal og det kan derfor være nødvendigt at gemme billederne i forskellige størrelser, så de altid er klar til alt fra Facebook annoncer, Instagram post og websitet. Del filerne op i mapper der gør det nemt, overskueligt og hurtigt at finde det helt rigtige billede til fx Instagram.  

#3: Få opmærksomhed med real-time opslag

Reagerer du spontant og med det samme på de sociale meder, kan du hurtigt hente en masse opmærksomhed! Er du for langsom, får du intet. Derfor er det nødvendigt hurtigt at kunne søge de rigtige filer frem. Det kan du med *NAVN*.  

Et godt eksempel på relevansen af realtime opslag var The National Gallery of Art in Wasingthon D.C. tweet under den amerikanske event ’The American Super Bowl’. Her tweetede de et opslag med et billede af to sneugler malet af Robert Havell, under hashtagget #SuperbOwl. Tweeted fik en enorm mængde opmærksomhed og blev kom på listen over mest succesfulde real-time marketingtiltag.  

#4: Slut med filer der pludselig er væk

Anvender I Cloud Storing såsom Dropbox, har I helt sikkert været ude for at en fil eller mappe pludselig er væk. En bruger er uheldigvis kommet til at slette den…! Ikke bevidst, men fordi brugeren troede den lå lokalt på hans/hendes computer. Dette undgår du med et *NAVN*  

 

#5: Kom igennem med dine budskaber

Hvert minut bliver der postet over 500 millioner tweets på Twitter. Derfor er gode billeder og videoer altafgørende for, at dit tweet ikke bare bliver ét blandt mange. Med *NAVN* kan du kommentere, dele og markere de bedste billeder og videoer, så du altid har dem lige ved hånden.