tilbage
scroll ned

PIM System Komplekse produktdata på flere platforme?

- Så er løsningen et PIM System

Spar tid og få styr på Jeres produktdata

Med et PIM System behøver I kun at oprette, berige og styre data ét sted (Single Source of Truth – SSOT). Det sikrer en høj datadisciplin, især hvis flere medarbejdere opdaterer produktinformationer samtidigt. Eksempler på data kunne være: ERP data, sprogvarianter, kataloger, film, prislister og billeder.

Hos SMARTPAGE ved vi, hvordan I får det meste ud af Jeres PIM System. Med vores tekniske baggrund er vi førende i markedet, det betyder, at I som kunde ikke kun får ekspert-rådgivning, men også selve integrationen med Jeres platform.

Vi arbejder kun med fleksible PIM Systemer, så I ikke begrænses af lukkede systemer, og dermed udviklingsmuligheder, fx hvis I skifter økonomistyringsprogram.


PIM Systemer kan nemt integreres med Dynamicweb

Vil du høre mere? Jeg kan fortælle dig om mulighederne.

Lars Bruun
Solution Architect

Perfion PIM - nemt og brugervenligt

SMARTPAGE er Solution Partner hos Perfion. Det betyder, at vi er i direkte dialog med Perfion, og at vi bliver hurtigt opdateret på den nyeste viden, samt de tekniske muligheder. Som nogle af de få, kan vi både rådgive og lave integrationen imellem Perfion og Jeres løsning.

Perfion er et dansk PIM System, som er kendt for et meget brugervenligt system, som i øvrigt kan installeres og opgraderes på få minutter.


Vil I vide mere om mulighederne i Perfion PIM?

Nyt projekt?
Lad os tage en dialog