tilbage
scroll ned

Sådan hjælper PIM dig og din forretning

Få kontrol over produktdata med et PIM

PIM systemer er forretningssoftware, som gør det muligt at organisere og effektivisere arbejdet med produktdata i virksomheder.

Med et PIM system i din virksomhed udføres oprettelse-, berigelse- og vedligeholdelse produktdata i ét centralt system.

Det sparer tid, og minimerer risikoen for menneskelige fejl. Hos SMARTPAGE ved vi, hvordan I får det meste ud af et nyt PIM system, eller udnytter det eksisterende  maksimalt.

Vil du gerne vide mere om PIM? Jeg kan fortælle dig om mulighederne.

Lars Bruun
Solution Architect

Perfion PIM - nemt og brugervenligt

SMARTPAGE er Solution Partner hos Perfion. Det betyder, at vi er i direkte dialog med Perfion, og at vi bliver hurtigt opdateret på den nyeste viden, samt de tekniske muligheder. Som nogle af de få, kan vi både rådgive og lave integrationen imellem Perfion og Jeres løsning.

Perfion er et dansk PIM System, som er kendt for et meget brugervenligt system, som i øvrigt kan installeres og opgraderes på få minutter.


Vil I vide mere om mulighederne i Perfion PIM?

Dynamicweb PIM - reducer antallet af integrationer

Med en Dynamicwebløsning kan du reducere antallet af applikationer og integrationer ved at vælge Dynamicwebs PIM-system. PIM-systemet er hurtigt og billigt at implementere og har både frontend og backend adgang. 

SMARTPAGE er Premium Solution partner hos Dynamicweb og vi er derfor altid opdaterede med den nyeste viden og tekniske færdigheder. Vi rådgiver om og bygger den løsning der passer bedst til dine behov. 

Nyt projekt?
Skriv og lad os kontakte dig!

Sælg mere med et PIM-system

Produktbeskrivelserne er alt afgørende for om du bliver fundet og præsenteret i søgemaskinernes resultatliste. Ligeledes er det tekster og billeder der er med til at sælger dine produkter, det er derfor vigtigt at disse er fyldestgørende og opdateret. Dette sikre du med et PIM-system.


For en fyldestgørende forståelse for PIM med blogindlægget 'Sælg mere med et PIM-system' af Lars Bruun. 

Altid synkroniseret