tilbage
scroll ned

E-handel Vi er specialister i e-handelsløsninger og integration

E-handelsløsning, integration, optimering, grafisk identitet og forretningsudvikling

Hos SMARTPAGE arbejder vi med udvikling af e-handelsløsninger, integration, digital strategi, digitalt design, grafisk identitet og forretningsudvikling. For at et projekt kan blive en succes, kræver det forståelse for Jeres forretning, strategi, mål og behov.

Vi har udviklet mange e-handelsløsninger til både B2B og B2C samt skabt corporate websites, selvbetjeningsportaler og medlemsløsninger. Det betyder, at vi har en værdifuld erfaring i det at skabe den rigtige webløsning for vores kunder, der bunder i solid forretningsforståelse for mange typer af virksomheder, brancher – alle med forskellige behov.

Vi har erfaring med justeringer løbende og at tage ny funktionalitet og teknologi i brug, da det er altafgørende for vækst i enhver e-handelsløsning. Derfor anvender vi en række redskaber til at optimere din e-handelsløsning, så der hele tiden arbejdes med at skabe kvalitetstrafik og øget konvertering. Effektive værktøjer, der kan optimere Jeres e-handelsløsning er fx A/B splittest, personalisering eller integration til PIM systemer. Ved at forbedre performance øger I også brugeroplevelsen på Jeres løsning.

Netop optimering og viden om de nyeste tendenser og tekniske muligheder har resulteret i, at SMARTPAGE har været nomineret til e-handelsesprisen, og vundet flere priser hos Dynamicweb.


Speed processen op ved valg af SmartShop – en skalérbar e-handelsløsning

Vil du høre mere? Jeg kan fortælle dig om mulighederne

Anders Ebdrup
CEO / Solution Architect

Automatiser Jeres e-handelsløsning

Har I mange produkter med komplekse informationer? Så kan I spare tid på vedligeholdelse med et PIM System.

Læs mere om PIM Systemer

Med et PIM System behøver I kun at oprette, berige og styre data ét sted. Hurtigt og nemt.

Læs mere

Valg af platform

Valget af platform er meget vigtigt, da det er fundamentet for Jeres forretning. På baggrund af Jeres forretningsmæssige behov, rådgiver vi Jer om, hvilke systemer som matcher Jeres forventninger og behov. Vi ved, hvordan vi får det maksimale ud af integrationer samt platforme som fx. Dynamicweb.


En fleksibel platform som Dynamicweb samler fx CMS, e-handel, online marketing og integrationer.

Nyt projekt?
Lad os tage en dialog

Fuld integration

 • Nem vedligeholdelse
  En integreret e-handelsløsning gør det nemt for Jer, at vedligeholde data og dermed øge Jeres effektivitet og bundlinje.

 • Live opdatering
  Integrationen kan foretages via live opdatering, manuel opdatering eller ved opsætning af automatiske kørsler. Man kan fx importere data via separate filer, xml, databaser, webservices osv.

 • Let integration
  Med Dynamicweb sikrer I en let integration til tredjeparts produkter

Standardintegrationer

 • Webshop integration med Dynamics AX, NAV og C5
 • Marketing integration med Dynamics CRM og Salesforce
 • Integreres med ERP-systemer som Perfion
 • Åbent Integration Framework tilpasset ethvert andet system