tilbage
scroll ned

Kontakt Giv os et kald på (+45) 61 66 77 99

Hvem vil du i dialog med?

Anders Ebdrup

CEO / Solution Architect
ae@smartpage.dk
(+45) 24 94 88 47


Anders startede SMARTPAGE tilbage i 2012, og har vundet flere priser adskillige år i træk hos Dynamicweb. Don't ask Google ask Anders, er vi mange, der fristes til at sige. Det skyldes mest, at han stort set ved alt om arkitektur, integration, performanceoptimering, PIM og forretningsudvikling.

Når Anders holder fri, nyder han tiden med familien, og spiller håndbold på 30. år.

 

 

Lars Bruun

Solution Architect
lb@smartpage.dk
(+45) 23 92 88 47


Lars er vores alderspræsident, og har mange års erfaring med integration, arkitektur, forretningsudvikling, PIM og dét at drive virksomhed.

Lars har en passion for ridesport, og tager hver eftermiddag ud til Niclas, som er en yderst, selvstændig hingst, der kræver fuld opmærksomhed, når Lars først har sat sig i sadlen.

 

 

Michael Nørgaard

Customer Success Manager
mn@smartpage.dk
 (+45) 25 94 24 42


Michael har mange års erfaring fra Dynamicweb, og kender til et utal af webløsninger. Han hjælper vores kunder, og gør alt for at holde dem tilfredse.

Michael er i øvrigt en rigtig fin fyr fra Jylland, der følger med i alt inden for fodboldverdenen.

 

 

Mikkel Ulstrup

Head of Development
mu@smartpage.dk
 (+45) 50 90 14 96


Mikkel styrer vores udviklere, og har et multitasking talent udover det sædvanlige. Han ved rigtig meget om udviklingsproces, lækker kode og stiller høje krav til løsningerne.

Mikkel elsker kage, og har noget helt specielt med citronmåner.

Nyt projekt?
Skriv og lad os kontakte dig!

Hvem er vi?

Magien opstår, når nørder arbejder sammen. Det kommer hurtigt til udtryk på kontoret i Valby, når der bliver diskuteret JavaScript, .net, C#, CSS3, xslt, HTML5, Frameworks, Dynamicweb, design, KPI’er og PIM systemer. Listen er uendelig!

Vi er specialister med en teknisk baggrund, og har alle forretningsforståelse. Vi har en metodisk og struktureret tilgang til vores projekter. Når vi arbejder med webløsninger, apps eller med integrationer, så er vi yderst bevidste om, at det oftest er en forretningskritisk løsning, der kræver ekstra fokus på test, varsomhed og højest mulig oppetid.

Vi vil have glade kunder – og det mener vi! Flere af vores kunder har vi haft siden SMARTPAGE startede i 2012, det er vi ret stolte af. Vi har ikke nogen sælgere ansat, derfor er vi ekstra opmærksomme på at yde den bedste service og rådgivning om forretningsudvikling.

Vi er dedikerede, hvad angår certificeringer hos Dynamicweb, og vi sørger altid for, at udviklernes kompetencer er fuldt opdaterede med den nyeste viden.

Som en del af SMARTPAGE skal man glæde sig til at komme på arbejde, og derfor gør vi meget ud af, at alle på kontoret har et sundt og sjovt arbejdsmiljø. Vi har massageordning til de ømme skuldre, PlayStation, Mario Kart (naturligvis på Nintendo 64) og bordfodbold i pauserne.


SMARTPAGE

Årets Danske Dynamicweb Partner 2015

"Smartpage har formået at levere et støt stigende antal succesfulde projekter, som bygger på et højt kommercielt og teknisk niveau, som tilsammen positionerer Dynamicweb forrest i markedet."

Læs udtalelse fra Dynamicweb

Kom forbi vores kontor i Valby

Vi har kunder i hele landet, og vi kan rigtig godt lide at have besøg på kontoret her i Valby. Derfor har vi ofte besøg af kunder eller samarbejdspartnere, som benytter vores lyse mødelokaler som arbejdsplads eller bare til en kop kaffe og dialog om nye muligheder. Det er helt i tråd med vores forretning at have et nært og trygt forhold til vores netværk.

Job

Send din ansøgning til Anders på ae@smartpage.dk