Kontakt

Giv os et kald på (+45) 6166 7799


Skriv til os

Der kan opstå mange spørgsmål når man arbejder digitalt. Store som små og vi vil gerne besvare dem alle.

Vores eksperter sidder klar med viden indenfor både e-handel, integration, PIM og design.


Så send os dine spørgsmål via kontaktformularen eller ring til os på (+45) 6166 7799, så hjælper vi dig gerne.

 

Må vi bruge dine informationer til at kontakte dig og holde dig opdateret på nyheder? Du kan til enhver tid afmelde dig igen, og dine data bliver behandlet som beskrevet i vores privatlivspolitik .

 

Anders Ebdrup
CEO / Solution Architect
Mail: ae@smartpage.dk
Telefon: (+45) 24 94 88 47

Anders har mere end 10 års erfaring som sparringspartner for virksomheder omkring deres digitale tilstedeværelse. Selv det mest komplekse IT stof bliver formidlet, så alle kan være med.   
Denne omfattende, tekniske viden er oparbejdet gennem mange års erfaring med løsningsarkitektur på rigtig mange webproduktioner og integrationsløsninger.

Mikkel Ulstrup
Partner - CTO/Digital forretnings konsulent
Mail: mu@smartpage.dk
Telefon: (+45) 50 90 14 96

Mikkel har styr på processer og integrationer og har været med til at binde et utal af systemer sammen. Desuden har han mange års erfaring med digitale forretningsløsninger og er en værdsat rådgiver for vores mange kunder.

Christian Thoft
Digital forretningskonsulent
Mail: ct@smartpage.dk
Telefon: (+45) 71 99 47 77

Christian er ansvarlig for vores PIM leverancer. Han har stor erfaring indenfor analyse, design og implementering af PIM løsninger. Christian lægger stor vægt på proces optimering og automatisering ved en PIM implementering foruden, at han er hurtig til at sætte sig ind i nye forretningsområder.

Henrik Bloch
Head of Sales and Marketing
Mail: hb@smartpage.dk
Telefon: (+45) 51 91 80 02

Henrik er en engageret og erfaren sales manager med over 20 års erfaring indenfor softwareløsninger (Product Information Management PIM, eCommerce og eBusiness).

Karsten Nielsen
Project Manager
Mail: kn@smartpage.dk
Telefon: (+45) 40 84 30 15

Karsten har flere års erfaring som projektleder. Han er vant til at styre store som små projekter sikkert i havn til aftalt tid og indenfor aftalt scope.

Hvem er vi?

Smartpage er digital sparringspartner for B2B- og B2C virksomheder.  

Vores kernekompetencer er e-handelsløsninger, digital strategi, digital marketing samt integration. Derudover er vi stærke i PIM, apps, samt Power BI. Baseret på disse kompetencer, har vi gennem flere år hjulpet mange virksomheder med at få succes med deres e-handel. Her har vi bl.a. fokuseret på integration med NAV, AX, D365 og Business Central for at sikre, at deres forretning og IT går op i en højere enhed. Vi har således kombineret forretningsforståelse, produktdata håndtering, brugerindsigt, teknisk udvikling og integration til komplicerede ERP systemer. Sidst men ikke mindst har vi høstet megen ros fra vores kunder, da de brugervenlige løsninger vi har udviklet, har haft stor indflydelse på deres e-handel. 

Kort sagt, er vi stolte af at skabe avancerede omkostningseffektive løsninger for vores kunder.   

Vi er således dedikerede og har i flere år arbejdet sammen med progressive partnere, og vi sørger altid for, at vore medarbejderes kompetencer er fuldt opdaterede med den nyeste viden. 

Som en del af Smartpage skal man glæde sig til at komme på arbejde, og vi gør derfor meget ud af, at alle på kontoret har et sundt og sjovt arbejdsmiljø. 


SMARTPAGE

Årets Danske Dynamicweb Partner 2020

"Vores passion for ecommerce og en unik holdindsats har resulteret i prisen som "Årets Danske Dynamicweb Partner 2019/2020". Vi er stolte over den største anerkendelse fra Dynamicweb, men vil fortsætte med at udfordre status quo, og være first mover på platformen”

CEO, Anders Ebdrup

Læs mere om prisen

Kom forbi vores kontor i Valby

Vi har kunder i hele landet, og vi kan rigtig godt lide at have besøg på kontoret her i Valby. Derfor har vi ofte besøg af kunder eller samarbejdspartnere, som benytter vores lyse mødelokaler som arbejdsplads eller bare til en kop kaffe og dialog om nye muligheder. Det er helt i tråd med vores forretning at have et nært og trygt forhold til vores netværk.

 

Adresse

Krumtappen 4, 3. th, 2500 Valby
CVR: 35 38 32 63

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Job

Send din ansøgning til Mikkel på mu@smartpage.dk